Krásná i po šedesátce: Dabérka Valérie Zawadská nám prozradila recept na domácí tělový peeling

Krásná i po šedesátce: Dabérka Valérie Zawadská nám prozradila recept na domácí tělový peeling
Zdroj: Showpix
Herečka a dabérka Valérie Zawadská navštívila nově zrekonstruovaný mlýn ve Smilovicích. Ten provozují její kolegové z připravované divadelní hry Jsem doma, zlato! Zuzana Kajnarová a Roman Říčař.Valérie Zawadská nám předvedla kostým, který v nové hře oblékne. Můžeme prozradit, že její postava si oblíbila éru hippies.Valérie Zawadská si ráda dopřává kosmetické procedury v pohodlí domova, jak říká v rozhovoru pro Lifee.cz. Oblíbila si pro tento účel například olivový olej a sůl.Valérie Zawadská si umí domácí zkrášlovací procedury užít. Během manikúry a pedikúry si dopřává oblíbenou cigaretu a kávu.+ 3 fotky+ 4 fotky

Herečka a dabérka Valérie Zawadská (63) stále vypadá naprosto fantasticky! Webu Lifee.cz prozradila, jak o sebe pečuje a proč nemá ráda čas strávený v kadeřnických či kosmetických salonech. Podle Zawadské si totiž žena může udělat fenomenální wellness i doma, a to se surovinami, které má každá správná hospodyňka ve spíži. Co herečka doporučuje používat pro péči o tělo?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 04. 03. 2022 11:30

Dabérka Valérie Zawadská rozhodně nepatří k ženám, které by trávily dlouhé hodiny v salónech krásy. Ten nejlepší relax si totiž zvládne udělat doma. Nepotřebuje k tomu ani žádné speciální suroviny.

Během pedikúry a manikúry si navíc ráda dopřeje oblíbené cigárko a kafíčko a celý rituál jí zabere příjemnou hodinku a půl. Na hladkou pokožku celého těla má potom oblíbený a funkční recept.

Valérie Zawadská doporučuje olivový olej a sůl

„Když už o sebe začnu pečovat, tak sama. Proč bych měla někde vyhazovat tisíce za to, že mě nastříkají olejem?" ptá se naše nejznámější dabérka, která propůjčila hlas například sexbombě Sophii Loren. A rovnou přidává jednoduchý recept pro čtenáře.

Před lety mě kamarádka naučila jednu zásadní věc: do misky dáte sůl a zalijete ji olivovým olejem. Potom si vlezete do vany nebo do sprchy a celé tělo si tou solí s olejem natřete. Pak už stačí jenom spláchnout teplou vodou," doporučuje prostou zkrášlující proceduru, po níž pokožka září zdravím.

Vlasy si Valérie Zawadská barví dlouhé roky sama

A protože si Valérie ráda svůj čas organizuje podle svého, netráví ho na kosmetice ani v kadeřnictví. Vlasy si už léta barví doma. „Nesnáším čas strávený v kadeřnictví. Proto mám kamarádku, která ví, že se mnou musí být do čtyřiceti minut hotová. A taky, že je. Čas strávený na kosmetice mě také příšerně unavuje. Já si raději lehnu do postele a čtu knížku," prozrazuje Valérie.

Deset kilometrů pěšky pro psychickou pohodu

S oblíbenou dabérkou jsme si povídali u malebného rybníka v obci Smilovice, kam ji zavedla nová divadelní hra Jsem doma, zlato. Dlouho a se zájmem na rybník hleděla a potom prohlásila, že by sem v létě nebo na podzim ráda vyrazila na houby.

Valérie s oblibou tráví volný čas na chalupě, kde se svou sousedkou chodí na dlouhé procházky. Chůzí se udržuje ve fyzické i psychické pohodě. Najednou člověk zjistí, že nachodil osm nebo deset kilometrů. Hezky si u toho popovídáme a jsme v přírodě," libuje si.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články