Jaroslava Obermaierová o boji s nechutenstvím: Vždycky zkusím něco nového, ale skončí to u slepic

Jaroslava Obermaierová o boji s nechutenstvím: Vždycky zkusím něco nového, ale skončí to u slepic
Zdroj: Showpix
Jaroslava Obermaierová bydlí se synem Jaroslavem na chalupě nedaleko Zruče nad Sázavou.Dnes je Jaroslava Obermaierová o poznání štíhlejší než v minulých letech. Může za to nechutenství, kterým dlouhodobě trpí.
Jejím nejvěrnějším společníkem je vedle syna čivaví kluk Vašík. S ním chodí Jaroslava Obermaierová na dlouhé procházky.
Pro čivavy má Jaroslava Obermaierová slabost. Během rozhovoru se proto s radostí pomazlila i s pejskem autorky článku.+ 5 fotek+ 6 fotek

V nekonečném seriálu Ulice se Jaroslava Obermaierová (75) objevuje v roli drbny Nyklové už déle než patnáct let. Před časem diváky překvapila velkou proměnou, když viditelně zhubla o celou konfekční velikost. Jak sama přiznává, nebyla za tím touha po kráse, ale dlouhodobě ji trápí nechutenství, kvůli kterému už skončila i v nemocnici. V exkluzivním rozhovoru pro web Lifee.cz populární herečka mimo jiné prozradila, jak si udržuje dobrou náladu a čím bojuje proti své nemoci.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 05. 01. 2022 16:00

Obermaierové zpříjemňuje dny především Vašík. O koho jde? Čiperného čivavího chlapečka, který s ní kromě syna Jaroslava už druhým rokem bydlí v malebné chaloupce poblíž Zruče nad Sázavou. Právě s Vašíkem sympatická herečka chodí na dlouhé procházky, které ji zcela naplňují.

Snažím se nesedět na místě, směje se Obermaierová

V mládí patřila Jaroslava mezi naše nejkrásnější herečky, které svým vzhledem uhranuly nejednoho muže. Dnes na tyto dny ráda vzpomíná a s humorem sobě vlastním glosuje všetečnou otázku, jak o sebe pečuje teď.

Existuje knížka, která se jmenuje Tančím tak rychle, jak dokážu. Tak toho se držím. Snažím se přes den dělat něco, co je prospěšné, a nesedět na místě. Ale určitě nechodím po plastických operacích nebo kosmetických salonech. To mě už roky nebaví,“ směje se Jarka. Říkám si, že mě to stáří stejně dostihne,“ krčí rameny.

Kvůli nechutenství skončila Obermaierová v nemocnici

Vánoční cukroví ani jiné sváteční pochutiny ji nelákají. „Dostihla mě taková věc - nervy pracují a už jsem kvůli tomu byla také v nemocnici. Trápí mě nechutenství. Nezdá se to, ale je to hrozné. Vidím třeba mísu plnou cukroví a prostě si nedám,“ vysvětluje herečka, která vlivem zdravotních potíží zhubla o celou konfekční velikost.

Přesto nezanevřela na zdravou stravu a ráda zkouší nové věci – s větším či menším úspěchem. „Vždycky se nechám nachytat. Koupím nějakou vločkovou kaši nebo bulgur, ochutnám to a zjistím, že je to příšerné a nedá se to jíst. Většinou to skončí u slepic,“ konstatuje někdejší filmová femme fatale, která s chutí připravuje sobě i synovi nejrůznější saláty. „Mám ráda zeleninu, ale musí být dušená, syrová mi nedělá dobře. Byla jsem vychovaná tak, že v létě se dělal rajský salát a v zimě strouhaná mrkev,“ dodává herečka závěrem.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články