Tento týden v Ulici: Romantický polibek Jirky a Gábiny, Karlu a Máru spojí nemocný syn

Tento týden v Ulici: První máj oslaví polibkem nejen Jirka a Gábina
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Vilma Nyklová, Ája a Mário dospějí k závěru, že Pavel nadobro propadl charismatické Martině.A domnívají se, že s ní Pavel podvádí Vendulu v Lumírově bytě. Jakým skandálem skončí trestná výprava Vilmy Nyklové?Vlastimil Pešek má za sebou několik složitých nocí. Moc se nevyspí, protože se kvůli spánkové apnoe bojí o Amálii.Smysl pro humor ho ale neopustí a hypochondra Kaštana přesvědčí, že touto poruchou trpí i on...+ 4 fotky+ 5 fotek

Přestože seriál Ulice začne optimisticky prvním májem a několika romantickými polibky, zbytek týdne poznačí dva trapasy. Jeden se stane šokované Skyler, k tomu druhému dojde u Nyklových. A pak Prokop začne zvažovat nabídku, která možná poznačí jeho vztah s Magdou...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 01. 05. 2023 09:30

Na prvního máje je vhodná doba na romantické polibky pod rozkvetlou třešní. Jirka Herman samozřejmě nemůže Gábinu připravit o špetku romantiky. Hezký den si udělají také Věrka a Luboš, kteří se jen těžce smiřují s vývojem situace u syna Kryštofa a jeho rodiny. Na První máj svých oblíbených postav se můžete podívat v seriálu Ulice, který vysílá Nova každý všední den od 18:30.

Úterý v Ulici

Pro Karlu a Máru jsou jejich děti stále na prvním místě. Když jeden z kluků onemocní, všechny spory jdou stranou. Najednou to u nich bude jako dřív, než se jim manželství začalo otřásat v základech... Je možné, že si ti dva k sobě znovu najdou cestu? A co Karlu opravdu dojme?

Středa v Ulici

Nešťastná Žofie čím dál častěji hledá azyl u Klímových. Jsou pro ni oázou klidu a pohody. Bohužel ani to již nestačí. Dívky psychicky nezvládá rozvodovou válku rodičů. Aby se jí aspoň trochu ulevilo, před časem začala se sebepoškozováním. Nyní se však její tajemství stane věcí veřejnou. Jak se vlastně provalí? A co to udělá s nebohou Žofií a jejími blízkými?

Čtvrtek v Ulici

Jakmile zvítězí domněnky nad pravdou, nekouká z toho nic dobrého. Když se Vilma Nyklová dozví, že si Pavel zřejmě začal s Martinou, začne vidět rudě. Pak navíc zjistí, že ti dva mají dostaveníčko v Lumírově bytě. Na nic už nečeká a rozjede trestnou výpravu… Koho a s kým nakonec přistihne při činu? A jak právě tohle ovlivní vztahy v rodině?

Pátek v Ulici

Prokop dostane od Mirka nabídku, která se neodmítá. Ocitne se kvůli tomu na křižovatce. Práce ve školství ho baví, ale ve funkci vysokého manažera se prostě našel. Teď má možnost posunout se profesně o pořádný krok kupředu. Má to však malý háček. Znamenalo by to obrovské komplikace pro jeho kolegy ve škole. Jak by jeho odchod z gymnázia ovlivnil vztah s Magdou? Proč Prokopa Mirkův návrh láká i přes všechna tato rizika?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články