Tento týden v Ulici: Svatba Dominiky a Tonyho přiměje Karlu k zamyšlení nad vztahem s Márou

Tento týden v Ulici: Karlu dojmou vzpomínky na vlastní svatbu, Magdu a Prokopa čeká emotivní chvíle
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Dominika a Tony si konečně řeknou ANO.Karla s Márou si u té příležitosti vzpomenou na vlastní svatbu. Změní to něco?Svatba je v seriálu Ulice vždy velkou událostí.Užít si ji dovedou také děti.+ 10 fotek+ 11 fotek

Seriál Ulice čeká prázdninová pauza, takže děj letní sezony vrcholí. Dočkáme se svatby Dominiky a Tonyho, která možná něco změní mezi Karlou a Márou. Zajímavé bude také sledovat to, jaké prozření čeká na Kristýnu, která zjistí, že její koučka Julie není tak skvělá, jak si dlouho myslela...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 19. 06. 2023 09:37

Magda a Prokop neprožívají zrovna nejlepší období. Hodně o svém vztahu přemýšlejí a probírají ho s nejbližšími. Nyní si konečně navzájem přiznají, jak vnímají jeden druhého. Bude to hodně dojemná chvíle, která nenechá nikoho na pochybách, že to myslí opravdu upřímně… Jak to s nimi bude dál? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který Nova vysílá každý všední den od 18:30.

Úterý v Ulici

Komu nebo čemu věřit, když je člověk v úzkých, popřípadě oslaben nemocí? Kristýna stále hájí Julii a věří, že díky ní porazí své záchvaty úzkosti. Nevnímá, jaké klíny Julie šikovně vráží mezi ni a její blízké. Teď ji ale uvidí i jinýma očima a bez jakéhokoliv pozlátka. Jenže Julie nemíní pustit dívku ze svých spárů. Jaké zbraně vytáhne tentokrát, aby si Kristýnu k sobě ještě více připoutala? Co je pro Kristýnu hodně ledová sprcha?

Středa v Ulici

Vítek Klíma chce vědět, jaké nebezpečí mu hrozí od Duška. Skutečně balí jeho ženu Ivu, anebo je to jen domněnka umně přiživovaná Milošem a Michalem? Právě Miloš se stane Vítkovým kumpánem v ďábelském plánu na odhalení pravdy. Pozvou Duška na pánskou jízdu a mají v plánu opít ho, aby konečně kápl božskou... Jak dopadne jejich tažení? A jak to vezme samotná Iva?

Čtvrtek v Ulici

Přípravy na svatbu Dominiky a Tonyho vrcholí, vše mají na povel Karla s Márou. Rozvádí se, ale stále mají v živé paměti svou vlastní svatbu. Karla by dala cokoliv za to, aby věci byly jako dřív. Splní se jí to největší přání? Co s nimi udělá návrat do míst, kde si kdysi sami řekli své ano?

Pátek v Ulici

Gábina, Jirka Herman i Šimon mají za sebou hodně náročný rok. Přestože to občas vypadalo beznadějně, díky tomu, že se mohli o sebe opřít, vše nakonec zvládli. Nyní je čas slavit. Jirka s Gábinou mají první výročí svého vztahu. Důvod k oslavě se ale najde také u Šimona… Proč bude jen zářit? A jakým dárkem Jirka překvapí Gábinu?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články