Nové díly Ulice: Nesmělý Adam toho už má opravdu dost a rozhodne se k ráznému kroku

Adam to už nezvládá a pustí se do Blanky. Pochopí jeho máma konečně, že takhle už to dál nejde?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Ája intrikovala tak dlouho, až došlo i na ni - ale ne tak, jak se obávala, tedy u soudu. Jak to teď s Ájou je?Zatím je to u nich v pořádku. Co se ale stane, až se Béďa dozví, co Alice udělala?Magda neví, co se svými city. Jak to má s Prokopem a proč jí tolik rozčiluje?Vítkův šéf v bance nemá míru. Co je ještě oprávněná kritika a kde už začíná šikana?+ 1 fotka+ 2 fotky

Také tento týden se máme v Ulici na co těšit. Zatímco Blanka pořád bojuje s alkoholem a Adamovi dojde trpělivost, budou se dít zajímavé věci i u Bedřicha a Alice. A dozvíme se konečně, jak to vypadá s Ájou, která se pořád ještě nevrátila z porodnice?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 08. 03. 2021 12:00

Vztahy jsou složité a někdy s námi provádí věci, kterým se sami divíme. Magda se snaží Prokopa ignorovat, jak jen to jde, ale moc se jí to nedaří. Modrooký sympaťák jí nechtěně brnká na nervy čím dál víc. Navíc se Magda dozví novinku, jež se opět týká Prokopa a kvůli které ona hned uvidí rudě. Prokop totiž udělá něco, co ona považuje za nepřijatelný vpád do svého soukromí…

Adam to nezvládá

Adam se snaží už několik měsíců, od chvíle, kdy jeho máma propadla alkoholu, bojovat s větrnými mlýny, ale každá snaha je marná. Věčné strachy, kdy a co zase opilá máma vyvede či zda je v pořádku, se na něm a jeho životě začínají neblaze podepisovat. Adam to schytává ze všech stran, přichází o to, na čem mu záleží, ztrácí naději, že bude líp. Už je toho na něj moc, a tak se pustí do mámy tentokrát opravdu zhurta. Blanka se z celé situace sesype. Myslí si ještě pořád, že má všechno pod kontrolou?

Šikana v bance

Vítek se opravdu snaží, aby svého šéfa přesvědčil, že na to má. Jenže ten si stejně pokaždé najde záminku k tomu, aby mu dokázal pravý opak a znepříjemnil život. Využije každé příležitosti, jež se mu naskytne, zkouší, co si může dovolit. Také tentokrát si Vítka náležitě vychutná a ukáže mu, kdo je tady pánem. Jenomže někde je zkrátka hranice, která odděluje oprávněnou kritiku a snahu pozvednout pracovní morálku od šikany. Doma navíc Vítkovi nechtěně přihraje na smeč manželka Iva a jemu již brzy rupnou nervy.

Alice na hraně

Kdy je lepší milosrdná lež, a kdy naopak přiznat, jak se věci doopravdy mají? Dan se nedokáže vyrovnat se změnami u Alice, jež se ho hodně dotýkají. Je jako časovaná bomba, u níž si člověk může být jistý, že napáchá pořádnou paseku. Alice by právě tomu ráda předešla, ale jsou věci, které prostě ovlivnit nedokáže… Její a Danovo tajemství se už brzy provalí, jde ale o to, kdo a jak se o něm dozví a co všechno se tím spustí.

Jak je to s Ájou?

Podrazy, lži a manipulace se jejich aktérům většinou vymstí. Intrikující Ája si dlouho myslela, že má vše pod kontrolou. To se však změnilo ve chvíli, kdy nastaly komplikace při porodu a ona začala bojovat o život. Podle Mária to je jasné – za vše mohou doktoři, kteří podcenili Ájin zdravotní stav. Má to ale malý háček. Možná je totiž všechno trochu jinak, než jak se na první pohled zdá. Jaký má Mário důkaz pro svá tvrzení a jak s ním míní naložit? 

Zdroje informací: 

TV Nova

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články