Vánoční večírek v Ulici: Jak bujará zábava zamíchá se vztahy Landové, Magdy a Prokopa?

Vánoční večírek v Ulici: Jak bujará zábava zamíchá se vztahy Landové, Magdy a Prokopa?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Když Irena Landová organizuje vánoční večírek pro pedagogy, netuší, že nakonec se dostaví jen hrstka lidí.Jenže pak Ota zamíchá do punče svou tajnou ingredienci......a s přibývajícím skleničkami se rozjede pěkně divoká zábava.Ráno ovšem už tak veselé není. A trpět možná nebude jenom Prokop.+ 1 fotka+ 2 fotky

Advent se v seriálu Ulice nese ve znamení večírku pro pedagogický sbor, který v Coolně zorganizuje ředitelka Irena Landová. Většina učitelů jí dá košem, takže nakonec dorazí jen hrstka statečných. Jak se jim povede "užít" si vánoční večírek s vylepšeným punčem a jaké důsledky to bude mít pro Prokopa, Magdu či samotnou Landovou?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 08. 12. 2021 11:00

Irena Landová (Kateřina Holánová) chce letošní vánoční večírek pojmout trochu jinak než tradičním posezením ve sborovně se sodovkou a chlebíčky. Pro pedagogický sbor přichystá překvapení v podobě adventní party v Coolně. Zarezervuje místo a vše si maluje v růžových barvách. Jenže to nedopadne podle jejích představ. Na vánoční večírek v seriálu Ulice se můžete podívat dnes v 18:30 na TV Nova.

Landová organizuje vánoční večírek

Podřízení Ireny Landové příliš nesdílejí její nadšení z vánočního večírku. Nakonec dorazí jen několik statečných - Magda Procházková (Veronika Čermák Macková), Prokop Junek (Ondřej Studénka), Ota Puklický (Filip Rajmont) a Mojmír Kalina (Pavel Nový). Zpočátku to vypadá na debakl, nízká účast je pro Landovou studenou sprchou.

Jenže pak se do věci vloží Ota a mejdan nabere nečekané obrátky. Nezvedeného učitele výtvarní výchovy nenapadne nic lepšího, než punč trochu "vylepšit". Proč pití podle rodinného receptu samotné Landové všem tak chutná a jaká tajná ingredience udělá z tohoto vánočního večírku nezapomenutelnou událost?

Vánoční trable v seriálu Ulice

I když by se mohlo zdát, že špetka nálady není na škodu, Ota patrně měl včas varovat Magdu a Prokopa, aby to s punčem nepřeháněli. A vlastně to asi měl říct všem, neboť s přibývajícími skleničkami se nálada výrazně změní a odvážou se všichni do jednoho. I sám Ota nestačí zírat.

Jenže, vždy je tady nějaké to ráno po večírku. Ráno, kdy si lidé uvědomí, jakou noc a s kým mají za sebou. Jaké trapasy čekají kvůli vydařené akci na Magdu či samotnou Landovou? A jak se to projeví ve vztazích lidí, kteří toho spolu prožili spoustu v práci i v soukromí?

Zdroje informací:

TV Nova

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články