Aňa Geislerová kvůli roli mění image: Odbarvené vlasy, zažloutlé zuby ani předkus nejsou problém

Aňa Geislerová kvůli roli mění image: Odbarvené vlasy, zažloutlé zuby ani předkus nejsou problém
Zdroj: Herminapress/Koláž Lifee
V novém seriálu České televize Volha se Aňa Geislerová objevuje se zažloutlými zuby a předkusem.Mimo zubní náhradu si musela poradit také s cigaretou v ústech.V seriálu Volha hraje režisérku Válovou, jejíž předobraz nevychází z žádné reálné postavy.Aňa Geislerová v seriálu Volha, který Česká televize uvádí od 2. dubna.+ 14 fotek+ 15 fotek

Ne náhodou patří Aňa Geislerová (46) k našim nejobsazovanějším herečkám. Neváhá totiž kvůli roli dokonale změnit image. Jindy pěstěná herečka se nově objevuje na TV obrazovkách se zažloutlými zuby a předkusem, to vše kvůli retro seriálu Volha. S falešnými zuby dokonce předstoupila před novináře.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 28. 03. 2023 12:00

V roce 2008 jsme mohli nejznámější českou zrzavou herečku vídat s platinovou barvou vlasů, ve které se objevila ve filmu Divnolásky podle knižní předlohy Ireny Obermannové.

Zrzka Geislerová v platinové blond

Na blond šla Aňa také v roce 2019 kvůli filmu Havel, kde si zahrála manželku prvního porevolučního prezidenta Olgu. Vlasy měla téměř bílé. Na Instagramu později fanouškům přiznala, že se jí po zrzavé barvě stýská. „Zvykám si na sebe, ale poznávám se!“ vzkázala Aňa, když se po natáčení nechávala znovu barvit na ikonický rezavý odstín.

Ve Služce museli Aňu Geislerovou vycpávat

V kinech můžeme Aňu aktuálně vidět v historickém snímku Služka, kde si zahrála panskou služebnou, která už nepatří mezi mladice. Naopak, její tělo jeví nemalé známky stárnutí. „Zatímco všichni ostatní ráno přicházeli do kostymérny a stahovali je do korzetů, já se naopak vycpávala do různých rozměrů, povadlých tvarů, spodniček a suknic," svěřila se Aňa Super.cz s tím, že jí ňadra museli vycpávat a zatěžkávat, aby byla povislá.

Aňa Geislerová obětovala své krásné zuby

Koncem loňského roku zase před novináře předstoupila se zažloutlými zuby a předkusem a hostům tiskové konference dlouho trvalo, než rozklíčovali, co je s půvabnou herečkou v nepořádku. Když tajemství prasklo, Aňa se rozesmála a své nové falešné zuby vrátila do plastové krabičky.

Jde o její novou image pro dobový seriál Volha, který natočila Česká televize. „S nápadem jsme přišli tak nějak společně. Režisér, já a hlavně maskér Martin Valeš. Myslím, že jsme vycházeli především z pocitu, že by bylo fajn nemít jen Geislerku v dobovém kostýmu," vysvětluje herečka v oficiálních materiálech televize.

Zubní náhrada se dělala natřikrát

Její nový úsměv vznikal na etapy. Proces ladění zubů byl epický! Dělaly se natřikrát. Od masivních bílých až po ty použité v krásném podzimním zlatohnědém tónu," vysvětluje Aňa, která v seriálu ztělesnila režisérku Válovou. Poslední naše schůzka s Martinem Valešem probíhala na benzinové pumpě, a tak jsem si připadala, jako bychom načerno obchodovali s lidskými orgány. Nasmáli jsme se. Ale ty zuby nejsou zas tak výrazné, aby mě v nich lidi nepoznávali. Dokud se člověk nezazubí, ani si toho nemusíte všimnout," hájí Aňa novináře, kteří na tiskové konferenci nepojali žádné podezření.

Na nové zuby si Aňa Geislerová musela zvykat

Jak to herečce s falešnými zuby sluší, se můžete podívat v naší fotogalerii. Odehrát seriálovou roli se zubní náhradou muselo být podobné, jako zvykat si na rovnátka. „Sykavky byly trochu problém, ale spíš si člověk musí zvyknout na to, že jsou ty zuby vaší součástí a nijak na ně neupozorňovat nebo nezdůrazňovat ty těžkosti. Navíc moje postava režisérky Válové je těžká kuřačka, takže k zubům má ještě neustále cigaretu v puse či ruce," dodává herečka.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články