Bláznivé účesy Lucie Bílé: Ostré špičky, kudrlinky jako beránek, pixie střih i melír

Bláznivé účesy Lucie Bílé: Ostré špičky, kudrlinky jako beránek, pixie střih i melír
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Lucie Bílá a skupina Rock Automat. S ní vystupovala v roce 1984 s typickým účesem pro tuto dobu.Lucie Bílá se svým téměř afro účesem na vystoupení v německé televizi v roce 1990.Velký objem ve vlasech měla Lucie Bílá i v roce 1995 na cenách Týtý. V té době už byla těhotná a čekala syna Filipa. V roce 1998 si Lucie Bílá vyzkoušela melír, tento účes vynesla na Zlatého slavíka.+ 34 fotek+ 35 fotek

Zpěvačka Lucie Bílá (57) si na vlasech zakládá, protože ví, že je to pomyslná korunka krásy. V průběhu let vyzkoušela velké množství paruk a příčesků, ale experimentovala také se střihem a barvou. Jak Lucii slušela populární balayage, červená, afro, pixie střih nebo beránkovské kudrlinky? Přinášíme vám 38 jejích účesů, kterými se můžete inspirovat i vy.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 05. 2023 08:00

V rozhovoru pro Lifee.cz zpěvačka nedávno přiznala, že vlasová péče je pro ni formou relaxu a čas strávený v kadeřnickém křesle ráda využívá pro osobní účely. „Také si ráda odpočinu. Třeba když mě někdo češe, tak mezitím něco vyřizuji na telefonu nebo vyrábím charitativní andělíčky. Umím se učesat a nalíčit sama, ale radši se nechám hýčkat,“ prozrazuje Lucie.

Lucie Bílá v afro paruce už je minulostí

Ta se po letech zbavila velkých paruk a příčesků. Muzikál Sestra v akci, kde se pyšnila afro parukou, měl totiž nedávno derniéru, a neuvádí se už ani Addams Family, kde pěnice pro změnu řádila v extrémně dlouhé a vyžehlené černé paruce. V rozpustilých kudrlinkách jsme zase Lucii mohli vídat v muzikálu Carmen, kde si do vlasů ráda připínala červené květy. Ve svém divadle, kde zpěvačka aktuálně působí, vlasy pro potřebu muzikálů většinou jen dohladka žehlí, tupíruje a vyčesává ven z obličeje. Uvidíme, čím nás Lucie překvapí v budoucnu.

Lucie Bílá jako vlasový chameleon

Webu Super.cz zpěvačka prozradila, že vlasy jsou pro ni prioritou číslo jedna a má je ráda dokonale upravené. „Vlásky, s těmi hodně experimentuji a kolikrát lidé neví, jak to tedy je, protože to střídám jako Baťa cvičky. Ale mám to ráda, protože mám ráda extravagantní účesy," vysvětlila Lucie, která fanoušky svými proměnami baví - kam se hrabe chameleon!

Na vystoupení s kapelou Arakain například nosila blonďaté příčesky, konečky si ovšem barvila také načerveno a ke slovu se dostala i světle hnědá, když Lucie vyzkoušela náročnou trendy metodu barvení balayage.

Recept na to, jak často a snadno měnit účes, ovšem zpěvačka neprozradila. „Když se mě někdo zeptá, jak to dělám, odpovídám, že to už je lékařské tajemství. Stará se mi o vlasy Lucka Libovická. Mám dobré kadeřnice, které mi vlásky barví a také prodlužují, protože to je prostě moje rekvizita, kterou potřebuji - na jevišti to těmi vlasy pořádně roztočit," směje se Lucie.

Krátkovlasá Johanka nebo Zaňáková s trvalou

Ty tam jsou doby, kdy jako začínající zpěvačka Hana Zaňáková obrážela vesnické zábavy s metalovými kapelami. Tenkrát nosila trvalou a nezkrotné vlasy byly už v té době jejím poznávacím znamením. Když jsem byla malá, přála jsem si dlouhé vlasy, džísku a kamkoli přijdu, aby mě každý znal," zavzpomínala Lucie na svém Instagramu. Nejen sen o krásných dlouhých vlasech si tedy splnila a nevypadá to, že by je znovu chtěla stříhat nakrátko, jak je nosila na přelomu milénia, v dobách muzikálu Johanka z Arku.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články