Gabriela Partyšová: Co veřejnosti dlouho tajila a proč ji nikdy neuvidíme s červenou rtěnkou?

Gabriela Partyšová: Co veřejnosti dlouho tajila a proč ji nikdy neuvidíme s červenou rtěnkou?
Zdroj: Herminapress
Moderátorka Gabriela Partyšová přiznala webu Lifee.cz, že má od osmnácti let problémy se zrakem.Dlouhé roky do společnosti raději nosila kontaktní čočky, které jí vyhovují také při sportu.Herečka Dana Morávková si moderátorku přizvala na křest své nové kolekce brýlí od značky Alensa.Na akci nechyběla ani moderátorka Ina Puhajková (vlevo) nebo herečka Světlana Nálepková (vpravo).+ 3 fotky+ 4 fotky

Moderátorka Gabriela Partyšová (43) patří k ženám, které nestárnou, a kamkoli vyrazí, vždy na sebe přitáhne pozornost. Nikdy ji ale nenačapáte s výraznou rtěnkou, ačkoli rudé rty jsou v současnosti velmi trendy. Proč, to pohledná brunetka prozradila webu Lifee.cz.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 05. 2022 12:00

Gabriela Partyšová se nedávno objevila na prezentaci nových brýlí značky Alensa, která spolupracuje s herečkou Danou Morávkovou. Jak přiznala, vzdor tomu, že většinou nosí kontaktní čočky, hezkým brýlím neodolá, a dokonce jim přizpůsobuje své líčení.

„Čím jsem starší, tím víc mám pocit, že mě brýle omlazují. Nemělo by to být obráceně? Mnohdy mi také sexappeal a sebevědomí. Brýle prostě mají něco do sebe," pochvaluje si moderátorka.

Na dnešní prezentaci jste brýle nasadila také. Příliš často je ale do společnosti nenosíte...

Dlouho jsem mlžila o tom, že vidím dobře, ale není tomu tak. I já už dnes nosím dioptrické brýle. Od svých osmnácti let jsem krátkozraká. Zjistili mi to u očního lékaře v době, kdy jsem si dělala řidičák a neviděla jsem do dálky.

Jak to tedy řešíte?

Nosím kontaktní čočky, ale doma mám několik brýlí a ráda je využívám také jako módní doplněk. Chvílemi mi ale trochu vadí, hlavně na sport, proto dávám přednost těm čočkám. 

Jaké obroučky u brýlí preferujete?

Mám ráda barvičky a brýle ladím se zbytkem outfitu. Za největší klasiku považuji černé obroučky. Trochu se vyhýbám hnědým podtónům, protože já jsem zimní typ a víc mi sluší studenější barvy. A čím jsem starší, tím víc mám pocit, že mě brýle omlazují. Nemělo by to být spíš obráceně? Mnohdy mi také dodávají sexappeal a sebevědomí. Brýle prostě mají něco do sebe. 

Jak pečujete o svůj zrak?

Chodím sice pravidelně na prohlídky, ale za ty roky už se mi oči tolik nemění. Také je pravidelně prokapávám kvůli jednodenním čočkám, které nosím. O zrak se člověk musí starat. 

Přizpůsobujete brýlím také líčení?

Ano. Nemám moc ráda výrazné rty a s červenou rtěnkou mě jen tak neuvidíte. Rtěnky mi prostě nesluší, proto veškerou pozornost přitahuji právě k očím. Když je pěkné kouřové líčení a přidají se brýle, tak mám pocit, že oči mnohem více vyniknou.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články