Horoskop líčení: Kdo by měl chodit bez make-upu a komu sluší výrazná rtěnka?

Horoskop líčení: Kdo by měl chodit bez make-upu a komu sluší výrazná rtěnka?
Zdroj: Pixabay

Každá žena se ráda líbí. K tomu, aby byla svůdná, neodolatelná a krásná, jí často dopomůže právě líčení. Někomu sluší jemný jen jemný make-up a řasenka, jiný toho musí na sebe naplácat tuny, aby mohl vyjít mezi lidi. Nikdy to však s líčením nepřehánějte, není větší ostuda, než když vás partner ráno nepozná!

Jana Jánská
Jana Jánská 16. 07. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Ženy ve znamení Berana jsou dosti výrazné samy o sobě a stačí jim jen pudr, tvářenka a stíny. Když se chtějí zkrášlit, použijí tyto tři ingredience a vyráží na lov.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci jsou blázni do očních stínů. Mají paletu, kde se na ně každý den směje několik desítek odstínů, ze kterých vybírají. Nutno podotknout, že méně je někdy více a vypadají jak od kolotoče.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci mají krásnou pleť, proto jim stačí ji lehce zmatnit, a to především v letních měsících, kdy by mohla působit matně. Blíženci by nikdy nevyšli bez rudé rtěnky.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Raci jsou mistři všech druhů líčení. Sledují tutoriály, jak se správně nalíčit v každé situaci a to několikrát týdně. Mají to pak v ruce a místo hodiny, kterou byste očekávali, stráví před zrcadlem pár minut a jsou k nepoznání.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lev je estét, vždy zvolí vhodný styl líčení a barvy, které se k dané situaci skvěle hodí. Umí si poradit i se sladěností s oblečením, prostě chce za každé situace vypadat skvěte.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny se vůbec nelíčí a měly by začít. Jejich pleť je v katastrofálním stavu a tak by měly šanci to alespoň trochu zakrýt. Rozhodně by o sebe měly začít více pečovat.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy si vezmou do kapsy řasenku a vyrazí na čundr. Vůbec nepotřebují působit světově a světe div se, sluší jim to i bez make-upu a zbytečných zkrášlovadel.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři si potrpí na luxus. Znají všechny kosmetické značky, které za něco stojí. Žádné nákupy v drogerii, dekorativní kosmetiku si nechávají vozit až z Paříže. Jsou vysazení na kvalitu.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci by si rádi udělali kurz líčení a rozhodně by jim to prospělo. Líčí se sice s chutí, ale moc jim to nejde. Zbytečně jim to přidává roky a ubírá šanci na lásku.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou jasní kolotočáři. Modré stíny, rudá pusa, slepená řasenka a zdravíčka rudá tak, až oči přechází. U labutí na pouti byste zazářila, na party však budete pro smích.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se s soukromí téměř nelíčí, jejich partner je totiž miluje nejvíce přirozené. Když už někam jdou, sáhnou po klasice a nutno podotknout, že jim to sluší.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si umí namalovat obličej na ksicht. Ráno byste je v posteli bez make-upu nepoznali. Jejich nevýrazný obličej by se vám nespojil s tou sexy kočkou ze včerejšího večera.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články