Kadri ze Svateb o vaření a jídlu: Ujíždím na fastfoodech, nejde se toho zbavit

Kadri Presheva - účastník "novácké" reality show Svatba na první pohled.
Zdroj: Se souhlasem Kadri Presheva
Kadri Presheva byl účastníkem "novácké" reality show Svatba na první pohled.Vztahoví experti mu vybrali úspěšnou obchodní zástupkyni Andreu Eliášovou.Experiment zprvu vycházel - Kadri s Andreou stanuli před oltářem a všechno bylo zalité sluncem.Sympaťák Kadri a křehká Andrea působili jako dokonalý pár snů.+ 2 fotky+ 3 fotky

Kadri Presheva (29) a Andrea Eliášová (25) patřili k nejvýraznějším tvářím letošní reality show Svatba na první pohled. Sympaťák s albánskými kořeny, který se živí jako poštovní doručovatel a hraje hokej, se pro Lifee.cz rozpovídal o trochu nezdravém životním stylu, stravování i vaření.

Jana Jánská
Jana Jánská 07. 12. 2021 09:30

Kadri a Andrea se stali tvářemi vztahového experimentu, který pod názvem Svatba na první pohled odvysílala TV Nova. V reality show chtěl Kadri najít životní lásku. „Myšlenka, že vám experti na základě různých testů najdou vaši životní partnerku, byla lákavá. Chtěl jsem to zkusit, a přitom jsem doufal, že mi experti najdou tu pravou," svěřil se v televizním medailonku Kadri, kterého do Svatby na první pohled přihlásili kamarádi.

Experti ho spárovali s pětadvacetiletou Andreou – úspěšnou obchodní zástupkyní a podle svých slov velkou romantičkou. Kadri žije střídavě v Česku a ve Švýcarsku, kde hraje hokej, a s Andreou tak nemohou být stále spolu. Vztah na dálku ale nebyl jedinou komplikací, potíží se objevilo daleko víc. Všechno proto směřovalo k rozchodu.

Kadri ujíždí na fastfoodech

Pro Lifee.cz se Kadri rozpovídal o tom, jaký je jeho životní styl. Vzhledem k tomu, že je sportovec, trochu nečekaně ujíždí na fastfoodech.Nedám na ně dopustit. I když bych to velmi rád omezil, bohužel se mi to nedaří. Na druhou stranu, jako malý jsem neměl rád zeleninu v polévce – vlastně vůbec žádnou zeleninu. Dnes můžu říct, že zeleninu miluju. Tak snad se to trochu vyrovnává," říká Kadri.

Jeho nejoblíbenějším jídlem z dětství je krupicová kaše, kterou by si – jak s trochou nadsázky říká – troufnul uvařit i dnes.Nejsem ale nejlepší kuchař a přiznám se, že vaření mě moc nebaví. Zvládnu ale dobrou čínu, takže hlady bych neumřel, nebo nějaké nouzovky – třeba těstoviny s rajčatovým protlakem nebo chleba s máslem a medem," usmívá se.

A jakým dezertem ho uctíte, pokud by k vám přišel na návštěvu? „Miluju medovník, tiramisu a nejvíce pak koblihy. Když mi někdo udělá pořádnou domácí koblihu, tak ho budu milovat."

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články