Maminky českých hvězd: Lucii a Alenu Borhyovy mají lidé za sestry, Olga Kolečková ráda doprovází syna Petra na červený koberec

Maminky českých hvězd: Lucii a Alenu Borhyovy mají lidé za sestry, Olga Kolečková ráda doprovází syna Petra na červený koberec
Zdroj: Profimedia
Maminkou Alenou se ráda pochlubí moderátorka Lucie Borhyová.Lucie Borhyová a její maminka Alena vypadají jako sestry.Modelka Karolína Mališová a její maminka Radka jsou od sebe téměř k nerozeznání.I Karolíně fanoušci píší, že s maminkou vypadají spíše jako sestry. + 20 fotek+ 21 fotek

Zpěvák Ondřej Ruml se ve čtvrtek na Instagramu pochlubil, že vyvedl maminku na inauguraci prezidenta Petra Pavla. Nestrádají ale ani mámy dalších známých osobností. Scenárista Petr Kolečko tu svoji pozval na Českého lva a moderátorka Lucie Borhyová se zase ráda chlubí máminou krásou. Co byste řekli, v čem jsou si podobné?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 03. 2023 08:00

Podle Ondřeje Rumla to byli právě máma s tátou, kdo ho přivedli k hudbě. „Táta hrál na kytaru a maminka si s náma zpívala lidový písničky. Táta hrál hlavně ty trampský, to mě moc bavilo a chtěl jsem to umět jako on," vysvětlil webu Frontman.cz. Ve čtvrtek vzal svoji maminku na nejdůležitější společenskou událost posledních let, a to inauguraci nového prezidenta České republiky Petra Pavla. Maminka je sympatická brunetka s brýlemi, která se Ondřejovi podobá především rysy v obličeji.

Petr Kolečko vzal mámu na Lvy

Scenárista Petr Kolečko bere svoji mámu Olgu na společenské akce velmi rád a netají se tím, že náměty pro své filmy a seriály často čerpá právě ze svého soukromí. Mamince to nevadí, a naopak je ráda, že námět poslouží dobré věci. V roce 2020 ji dokonce místo tehdejší přítelkyně Anety Vignerové přivedl na předávání cen Český lev. Modelka totiž byla čerstvě po porodu syna Jiříka.

A maminka si večer užila, jak se sluší a patří. Poprvé jsem byla i v Pařížské vybírat šaty a dostalo se mi ponaučení, jak správně vyslovit jméno návrhářky Elisabetty Franchi, kdyby se mě někdo zeptal," pochlubila se webu Super.cz. Letos Kolečko svůj doprovod na předávání sošek opět změnil a přišel s herečkou Denisou Nesvačilovou.

Máma Lucie Borhyové je kočka

Na svoji krásnou mámu Alenu je pyšná také moderátorka Lucie Borhyová. Ne náhodou je lidé mají za sestry, byť má každá jinou barvu vlasů. Podle Lucie jsou rozdílené, co se týká povahy. „Já jsem klasický Beran, mamka se narodila ve znamení Vah, ale máme to prohozené, mamka se rozhoduje dobře, já mám s rozhodností někdy problémy," přiznala moderátorka webu Život v Česku.

„Co máme stejné, je to, že se dobře opalujeme, vylezeme na sluníčko a jsme hned jako čokolády a nespálíme se. Obě si také rády užíváme rodinného života v tom smyslu, že máme rády rodinné sešlosti, pořádáme rodinné oslavy, chystáme takovou tu domácí atmosféru, zapálit svíčky, načančat domov. To jsou věci, které určitě společné máme," dodává Lucie.

Posvítili jsme si i na další mámy českých celebrit. Nedávno jsme na vernisáži obrazů potkali maminku výtvarnice Lucie Gelemové. Sympatická blondýnka se nejprve zdráhala fotit, ale potěšilo ji uznání, že bez jejího přičinění by dcera výstavu nikdy nerealizovala. Ve společnosti také svoji dceru ráda podpoří maminka moderátorky Evy Decastelo nebo zpěvačky Moniky Absolonové.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články