Mezinárodní den bez kalhotek: Které české hvězdy chodí naostro a kdo se bojí, že by ho ofouklo?

Mezinárodní den bez kalhotek: Které české hvězdy chodí naostro a kdo se bojí, že by ho ofouklo?
Zdroj: Profimedia, Herminapress
Moderátorka Eva Decastelo nedávno oblékla velmi těsnou róbu od návrhářky Debbie Brown, pod kterou měla spodní prádlo zakázané.Zpěvák Petr Kutheil proti svátku v zásadě nic nemá, radí jen dávat si pozor v dopravních prostředcích.Modelka Kateřina Šonková se anketě webu Lifee.cz zasmála a vzkazuje, že venku by mohla bez kalhotek ofouknout.Muzikálová zpěvačka Kateřina Klausová proti svátku nic nemá a v letních dlouhých šatech bude podle ní venku docela příjemně.+ 8 fotek+ 9 fotek

Dnes slavíme Mezinárodní den bez kalhotek. Web Lifee.cz pro vás proto připravil anketu mezi českými celebritami, co si o této kratochvíli myslí a zda ho dnes budou slavit. Některé odpovědi vás možná překvapí. Vyjde dnes na ostro hvězda lechtivých filmů Lady Dee? A kdo má strach, aby ji dole neofouklo?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 22. 06. 2022 14:30

Mezinárodní den bez kalhotek, který každoročně připadá na 22. červen, slavíme od roku 2012, kdy na sociálních sítích vznikla početná skupina příznivců, kteří si na spodní prádlo tak úplně nepotrpí.

Podle serveru Extra.cz je názor gynekologů na tuto kratochvíli zcela jasný - jde o zdravou záležitost, protože kůže v intimních partiích příjemně větrá a nedochází tak k nežádoucímu zapaření.

Co o svátku soudí české celebrity?

Názory českých celebrit na tento mezinárodní svátek se ovšem trochu liší. Shodují se v tom, že raději se odhalují pouze v bezpečí svých domovů.

„Tento svátek mi přijde velmi ujetý, ale proč ne. Jen pozor na sezení v dopravním prostředku. Moje žena tento svátek slaví doma vlastně každý den," uvádí v anketě webu Lifee.cz zpěvák Petr Kutheil, kterému doma a v soukromí dělá radost partnerka, tanečnice Markéta Šandová.

„Je to pro mě ne ne. Doma si někdy dělám svátky bez kalhotek, ale z bytu bych bez nich nevyšla. Ještě by mi ofoukla," směje se v naší anketě modelka Kateřina Lébr Šonková.

Trochu jiný názor má na celou věc pornohvězda Drahomíra Jůzová alias Lady Dee. Ta by prý dnešní svátek oslavila s chutí, kdyby právě neměla své ženské dny.„Ani nevím, že je nějaký Mezinárodní den bez kalhotek. Já ho slavit nemůžu. Mám jahodový týden. Jinak bych asi už měla šaty a větrala," říká upřímně.

Zpěvačka Kateřina Klausová prý byla na dnešní svátek doma upozorněna a od srdce se tomu zasmála. „Můj kluk to viděl v Kalendáři krásné paní, tak jsem na to byla upozorněna. Naštěstí pod letní domácí šaty dobrý, v těchto vedrech."

Nejsou to ovšem jen dámy, které čas od času kalhotky odloží. Bez spodního prádla prý denně funguje známý komik Štěpán Kozub. Ten se za svoji libůstku nestydí a mluví o ní velmi otevřeně, například v talkshow 7 pádů Honzy Dědka. Nevynechal zde ani historku o tom, kterak mu kalhoty praskly přímo během představení, a on tak potěšil nejednu překvapenou divačku.

Jisté je, že svět showbyznysu problém s absencí spodního prádla nemá a v některých situacích ji dokonce vyžaduje. Připomeňme si například některé rafinované róby od módních návrhářů, ve kterých jsou  spodní kalhotky naprosto nepřípustným tabu, a to nejen kvůli jejich střihu a nutnosti holé kůže, ale také v případě modelů, které jsou příliš upnuté na tělo.

Andreu Bezděkovou vysvlékla Verešová

Své o tom ví nejedna česká modelka, která byla nucena vyrazit do molo nebo do společnosti takzvaně naostro. V roce 2018 například bez kalhotek předváděla módní kolekci Andrey Verešové modelka Andrea Bezděková. Černé minišaty, které prezentovala, měly po bocích průstřihy a kalhotky by celkový dojem rušily. Jak to Bezděkové nakonec slušelo se můžete podívat v naší galerii.

„Kalhotky se pod ně vzít nedaly, ale byly tak těsné, že jsem se ani nebála, že by něco náhodou vykouklo. Byla to moje premiéra bez kalhotek a snažila jsem se ještě v šatně zkusit pod šaty nějak kalhotky dostat. Ale bylo mi řečeno, že když udělám dva kroky, tak to bude vidět a musela jsem je sundat," uvedla Andrea bezprostředně po přehlídce webu Super.cz. „Ale určitě to bylo víc vzrušující pro ty, kdo se koukali, než pro mne."

Zlatou róbu od návrhářky Debbie Brown nedávno bez kalhotek vynesla také moderátorka Eva Decastelo„Přinesla asi šestery, ale tyhle zlaté jsme zvolily na první dobrou. Ale když mě do nich narvala a zapla, přikázala, že prádlo musí dolů. Nejdřív jsme sundaly podprsenku, ale pak jsme zjistili, že je to málo, takže jsou pryč i kalhotky."

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články