Premiéra Hedwig: Honza Dědek s přítelkyní, pánové na podpatcích a Roman Tomeš v boxerkách

Premiéra Hedwig: Honza Dědek s přítelkyní, pánové na podpatcích a Roman Tomeš v boxerkách
Zdroj: Herminapress
Moderátor a novinář Honza Dědek vyvedl do společnosti půvabnou přítelkyni Terezu.Po Terezině boku se Honza Dědek na premiéře dobře bavil.Módní návrhář a muzikálový zpěvák Laco Hudec Šubrt měl na starost kostýmy celé hudební show a sám přišel na premiéru v lodičkách.Lifee.cz prozradil, že lodičky ve velikosti 45 sehnal v Brně.+ 12 fotek+ 13 fotek

Čtvrteční premiéra hudební inscenace Hedwig a její Angry Inch, která vypráví o genderqueer zpěvačce z východního Berlína, přilákala do pražské Malostranské besedy moderátora Honzu Dědka s přítelkyní Terezou. Kdo další se na akci objevil a jaké netradiční obutí někteří hosté zvolili?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 18. 02. 2022 12:00

„V zákulisí visí plakát Olympiku a ještě pořád tady cítím Dědka," postěžovala si genderqueer zpěvačka Hedwig hned zkraje hudební inscenace. Premiéra legendární americké show přilákala velké množství hostů, mezi kterými nechyběl ani moderátor talkshow 7 pádů Honza Dědek se svou přítelkyní Terezou.

Roman Tomeš strávil děkovačku v boxerkách

Zpěvák Roman Tomeš, který ten večer jako Hedwig v Malostranské besedě vystupoval, se objevil v posledním dílu jeho pořadu. Moderátor se tedy přišel osobně podívat, s jakým úspěchem se Tomešův stand-up setká u publika. A nestačil zírat. Roman Tomeš představení absolvoval hned v několika parukách, na podpatcích a s extravagantním make-upem. Závěrečnou část představení už strávil oblečený pouze v boxerkách.

Dámské boty nazul i Laco Hudec Šubrt

Roman však nebyl jediný, kdo se v Malostranské besedě objevil netradičně obutý. V podpatcích na premiéru dorazil také umělec Laco Hudec Šubrt, který se postaral o kostýmy celé show. „V podpatcích jsem hrál v muzikálu Rent. Teď jsem je nazul kvůli Hedwig, přišlo mi to vtipné. Bolí mě nohy, bolí mě prsty, ale zážitek z toho mám fenomenální," smál se Laco. Jeho dámské lodičky měly úctyhodnou velikost 45 a Laco je sehnal v Brně. Módnímu návrhářství se věnuje pod vlastní značkou Věci z věcí a jak už název napovídá, jde o zajímavě přešité kousky, které by se jinak vyhodily.

Ústřední kostým má na zádech vulvu

„Všechny věci, které na jevišti vidíte, jsem dělal ručně, takže tam je kus ze mě. Například Romanův hlavní kostým jsou přešité staré džíny," prozradil nám Laco. Svůj čtvrteční outfit korunoval kabelkou s nápisem Viva la vulva. „Hedwig celou dobu touží mít vulvu, vagínu. Proto jsem vagínu umístil také zezadu na Romanův kostým, na jeho velkou džínovou bundu. Má ji také zezadu na korzetu."

Míša Tomešová využila garderoby Evy Burešové

Manželka Romana Tomeše Míša pojala outfit na premiéru také originálně - džínovou bundu si vypůjčila od Evy Burešové v šatně seriálu ZOO. Také ona se podílela na image Hedwig, i když tak trochu nenápadně. „Ten fialový lak na nehty, co má Roman, je můj. Nevadí mi, že mi vykrádá šminky. Já to tak dělám s kámoškama, tak proč ne se svým mužem?" krčí Míša rameny.

K Hedwig jsem si musela najít cestu, přiznává Tomešová

Představení si Míša Tomešová užila a výkonem svého muže byla nadšená. „Proč bych se na něj měla zlobit? Je pravda, že když jsem ho poprvé uviděla, ten pocit byl divný. Jsem doma zvyklá mít tátu od rodiny a normálního heteráka, testosteron z něj cáká. Najednou na mě působil jinak a vůbec na jako Roman. Což je dobře, působil na mě jako Hedwig," svěřila se webu Lifee.cz Míša Tomešová, kterou ten večer doprovázela Romanova maminka. Jí je podle Míši Roman po proměně v Hedwig velmi podobný.

Synové z toho psychickou újmu nemají, tvrdí Tomešová

Jak už Roman Lifee.cz prozradil, v kostýmu Hedwig se představil i svým dvěma malým synkům. Podle Míši při tom kluci žádnou psychickou újmu neutrpěliNaši kluci znají jednu písničku a viděli tátu v kostýmu. Ale tolik se nad tím nepozastavili. Oni vědí, že máme trochu divná povolání," směje se Míša.

Jak to sluší Honzovi Dědkovi s přítelkyní a jak se Laco Hudec popasoval s podpatky? Na to se podívejte v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články