Roztomilá dětská přání: Syn Gavriely chce dělat nepořádek, Adélka Hesová touží po čivavě a dcera Slaninové po diskotéce do půlnoci

Moderátorka Alex Mynářová se syny Viktorem (vpravo) a Vráťou (vlevo).Syn moderátorky Martiny Gavriely Lee.Dětská hvězda seriálu ZOO Adélka Hesová.Herečka Regina Řandová s vnuky Čestmírem (vpravo) a Matějem (vlevo).+ 3 fotky+ 4 fotky

Den dětí připadá každoročně na 1. června, proto redakce Lifee.cz vyzpovídala celkem osm dětí slavných osobností. Co zakázaného by dělaly, kdyby to na jeden den měly povolené? A čím je maminka nejvíc zlobí? Jejich upřímné a zcela spontánní odpovědi vás pobaví.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 01. 06. 2023 08:00

Zvídavé ankety magazínu Lifee.cz se zúčastnili synové moderátorky Alex Mynářové Viktor (3) a Vráťa (8), syn moderátorky Martiny Gavriely Lee (4), dětská hvězda Adélka Hesová (7), dcery zpěvačky Petry Slaninové Stella (7) a Sára (8) a vnuci herečky Reginy Řandové Čestmír (2) a Matěj.

Kdo by chtěl na jeden den čivavu, tablet nebo diskotéku do půlnoci? Koho maminka vytáčí sprostými slovy nebo čištěním zubů? A který uličník by toužil dělat celý den nepořádek?

Dva námořníci Alex Mynářové

Moderátorka Alex Mynářová (40) má dva syny s bývalým hradním kancléřem Vratislavem Mynářem (55). Vráťovi je 8 let, mladšímu Viktorovi jsou 3 roky, v srpnu mu budou 4.

Co byste dělali, kdyby na jeden den bylo povolené to, co vám maminka jinak zakazuje?

Vráťa: „Já nevím. Maminka nám často zakazuje tablet."

Viktor: „Asi bych si chtěl hrát. Ale to mi maminka nezakazuje."

Čím vás maminka nejvíc zlobí?

Vráťa: „My nevíme. Ale chce po nás, abychom si čistili zuby. A to nás rozčiluje."

Rozespalý syn Martiny Gavriely

Bývalá moderátorka Martina Gavriely (43) se před více než rokem stala babičkou, když její dcera Jessica (20) přivedla na svět holčičku Olivii Rose. Gavriely přitom vychovává také syna Leeho (4), kterého má s hudebníkem Marcusem Tranem (37). Lee byl na večírku rozespalý, přesto se v naší anketě nečekaně rozpovídal. Jak jeho reakci zhodnotila Martina? „Čekala jsem, že mě napráší, a nic!" poznamenala.

Co bys dělal, kdyby na jeden den bylo povolené to, co ti maminka jinak zakazuje?

„Bordel!"

Čím tě maminka nejvíc zlobí?

„Maminka mě ničím nerozčiluje!"

Dětská hvězda Adélka Hesová

Dětská hvězda seriálu ZOO Adélka Hesová oslaví v červnu osmé narozeniny. A má celkem jasno, co by po své mamince, reportérce Mirce, chtěla - ať už na Den dětí, nebo 21. června k narozeninám.

Co bys dělala, kdyby na jeden den bylo povolené to, co ti maminka jinak zakazuje?

Přála bych si nového pejska, čivavu. Jen mi ho maminka nechce koupit, protože natáčím a on potřebuje chodit na procházky.“

Čím tě maminka nejvíc zlobí?

„Maminka mě asi ničím nezlobí, mám hodnou maminku. Někdy se na mě zlobí, ale to bývá třeba jednou za rok. Vadí jí, že neposlouchám. A také to, že tancuju a blbnu."

Upřímné dcery Petry Slaninové

Zpěvačka Petra Slaninová (48), finalistka reality show Robin Hood: Cesta ke slávě, má doma dvě roztomilé holčičky Stellu a Sáru. V naší anketě zpěvaččiny dcerky naznačily, že z nich pomalu a jistě rostou rebelky. Maminka se má v příštích letech zřejmě na co těšit...

Co byste dělaly, kdyby na jeden den bylo povolené to, co vám maminka jinak zakazuje?

Stella: „Mít doma diskotéku a jít spát až o půlnoci."

Sára: „Skákat vysoko z postele."

Čím vás maminka nejvíc zlobí?

Stella: „Když nám řekne, že nám nedá telefony."

Sára: „Když nám řekne sprosté slovo."

Stella: „Ale to jenom někdy."

Hraví vnuci Reginy Řandové

Herečka a dabérka Regina Řandová (55) je pyšnou dvojnásobnou babičkou. Mladší vnuk Čestmír zdědil jméno po tatínkovi, ale také po dědečkovi, zesnulém herci Čestmíru Řandovi ml. (†60). Protože i jeho otec se jmenoval Čestmír, chlapeček je tedy čtvrtým nositelem tohoto jména v rodové linii. Druhý vnouček Reginy Řandové se jmenuje Matěj a do rodiny jej hereččin syn vyženil.

Co byste dělali, kdyby na jeden den bylo povolené to, co vám maminka jinak zakazuje?

Matěj: „Hrát si!"

Čím vás maminka nejvíc zlobí?

Matěj: „Maminka mě ničím nezlobí. A ani já ji."

Související články

Další články