Sharon Stone (64) se neostýchá ukázat nahoře bez: Kdy a jak se smířila se stárnutím?

Sharon Stone
Zdroj: Showpix
Sharon Stone letos oslavila 64. narozeniny.Blond herečka vypadá stále skvěle.Po čtyřicítce se zamkla do koupelny s lahví vína, aby se naučila milovat své přirozeně stárnoucí tělo.Aktuálně se má ráda tak, že nemá problém přidat na sociální sítě fotku v bikinách. Na své tělo je pyšná.+ 3 fotky+ 4 fotky

Sexsymbolem se Sharon Stone (64) stala díky filmu Základní instinkt, který měl premiéru v roce 1992. Ač od té doby uběhlo už třicet let, herečka za svůdnici platí dodnes, i když s tímto označením nikdy úplně nesouzněla. Podívejte se, jakým snímkem nyní odzbrojila své fanoušky.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 25. 07. 2022 13:30

Herečka Sharon Stone v březnu oslavila 64. narozeniny a pořád má odvahu na to se ukazovat nahoře bez. Své fanoušky na Instagramu potěšila snímkem, na kterém si užívá letního počasí jen ve spodní dílu plavek.

Jako bohyně se směješ smrtelníkům, napsala Pořízková

„Vděčná za nedokonalosti v dokonalý den,“ napsala k fotce, kterou najdete níže. Na příspěvek ihned reagovala modelka Pavlína Pořízková (57), která také ráda odhaluje své křivky na odvážných snímcích. „A jako bohyně se směješ smrtelníkům,“ napsala. Obě dámy dávají svými posty na sociálních sítích najevo, že věk je jen číslo, ukazovat se v bikinách je naprosto přirozené a ženy by se neměly za své tělo stydět.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Sharon Stone (@sharonstone)

Sharon Stone nestála o označení sexsymbol

Sharon Stone se před časem o vztahu ke svému tělu svěřila německé mutaci magazínu Vogue. V době, kdy začínala v Hollywoodu, byl sexappeal to nejdůležitější. Jak sama uvedla, měla s označením sexsymbol trochu problém. „Byla jsem moc svalnatá, atletická, takže ne tak sexy. Abych byla vnímána jinak, nafotila jsem polonahé snímky pro Playboy,“ uvedla herečka a nedlouho poté přišla nabídka na Základní instinkt.

Po čtyřicítce změnila Sharon postoj ke svému tělu

„Došla jsem po čtyřicítce k bodu, kdy jsem si stoupla do koupelny s lahví vína, zamkla dveře a řekla jsem si: 'Nepůjdeš odtud, dokud plně nepřijmeš to, jak vypadá tvoje tělo.' Začala jsem brečet, když jsem viděla, jak tělo i obličej stárnou,“ uvedla pro Vogue Sharon. V tuto chvíli ale bere stárnutí jako výhodu. Zvláště poté, co stála tváří v tvář smrti, když v roce 2001 prodělala silnou mrtvici, ze které se roky dostávala.

Už před lety se Stone vzdala alkoholu a receptem na její štíhlou postavu je režim, který zahrnuje uvědomělé stravování a hodně cvičení„Pro každého z nás – slavného, neslavného, mladého či starého - je nezbytné, abychom přemýšleli nad tím, co v životě znamená být sám sebou. Promyslete to do důsledků a přidejte do života meditace, které vám pomohou ke splnění i těch největších přání. V dnešní době je správný čas na to být odvážný, myslet dopředu a neinvestovat energii do strachu. Jít kupředu můžeme jen skrze lásku a s důstojností,“ dodala herečka.

Zdroj: Vogue Germany

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články