Travis Fimmel, hvězda seriálu Vychováni vlky: Jeho fotky ve spodním prádle prý způsobovaly bouračky

Travis Fimmel, hvězda seriálu Vychováni vlky: Jeho fotky ve spodním prádle prý způsobovaly bouračky
Zdroj: se souhlasem HBO
Vychováni vlky: Dva androidi - Otec a Matka - jsou pověřeni výchovou lidských dětí na tajemné planetě. Brzy však zjistí, že jde o velmi obtížný úkol.Ač působí prostředí seriálu Vychováni vlky značně futuristicky, natáčelo se v Jihoafrické republice.Ridley Scott spolupracoval na seriálu Vychováni vlky se svým synem Lukem.Děj sci-fi seriálu Vychováni vlky se odehrává v alternativním vesmíru, který je podobný tomu, jenž jsme mohli vidět ve filmu Vetřelec (1979). Ten režíroval právě Ridley Scott.+ 2 fotky+ 3 fotky

Australský herec Travis Fimmel se proslavil seriálem Vikingové a pak skočil do vzdálené minulosti projektem Vychován mezi vlky, jehož druhá řada dorazila na HBO. Fimmela lze bezesporu označit za skvělého herce a zajímavou osobnost. Jeho minulost totiž ukrývá nejedno překvapení.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 04. 02. 2022 11:00

Vychováni vlky: Sci-fi seriál od slavného britského tvůrce Ridleyho Scotta pojednává o životě dvou androidů, kteří byli pověřeni výchovou lidských dětí na záhadné planetě. Kvůli náboženským rozdílům a rozrůstající se kolonii lidí však androidi později zjistí, že je ve skutečnosti čeká velmi obtížný úkol. Na první epizody druhé řady sci-fi seriálu Vychováni vlky se můžete podívat na HBO GO.

Dětství Travise Fimmela

Vyrůstal na farmě poblíž australského města Echuca. Jeho otec Chris se živil chovem dobytka, máma Jennie se zase věnovala postiženým lidem. Po střední škole se Travis Fimmel rozhodl studovat na univerzitě v Melbourne. Dlouho tam ale nevydržel. Jeho životní priority byly v té době poněkud jiné. V prvé řadě ho lákalo cestování.

A tak se odstěhoval do Anglie, kde začal pracovat jako barman v jedné londýnské hospůdce. Měl se co ohánět, aby se uživil. Naštěstí ale na něj jednoho dne narazil David Seltzer, který ve Fimmelovi něco uviděl. A to ho přimělo uvěřit, že by se z něj mohl stát úspěšný herec. Doporučil mu přesun do Los Angeles, kde se mu začala věnovat koučka herectví Ivana Chubbuck.

Model Travis Fimmel

Hledač talentů Matthew Anderson objevil Travise v jedné tělocvičně v australském Hawthornu. Ihned mu nabídl smlouvu a měl se stát modelem pro značku Calvin Klein. V roce 2002 se z něj stalo žhavé zboží a objevil se na mnoha obálkách časopisů i billboardech.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený 90s (@90scelebvibes)

Jenže byl tady jistý problém. Jeho fotky ve spodním prádle, které lemovali dálnici, bylo nutné odstranit. Dámy jimi byly uchváceny natolik, že se nevěnovaly řízení a způsobily řadu dopravních nehod. Travis se ale později nechal slyšet, že šlo o pouhou fámu. Ať už to bylo jakkoli, jedno je jisté - jeho honoráře se pohybovaly v šestimístných cifrách. A to prý přišel do agentury bez jediného centu, a navíc i bos. Nebo je tohle další fáma, která přiživuje jeho legendu?

Vikingové a Vychováni vlky

Travis Fimmel má na svém hereckém kontě již řadu počinů, čeští diváci jej znají především jako Ragnara Lothbroka z historického seriálu Vikingové a vojáka Marcuse Drususe ze sci-fi série Vychováni vlky. Zahrál si také ve filmové adaptaci slavného herního světa Warcraft: První střet (2019). V rodné Austrálii obdržel cenu Muž roku a není bez zajímavosti, že se vyhýbá sociálním sítím. Zatím není ženatý, podle magazínu Seriescommitment chodil třeba s Ginou Gershon nebo Paulou Patton.

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Travis Fimmel 

Tvovermind.com: 10 Things You Didn’t Know About Travis Fimmel

Seriescommitment.com: Who is Travis Fimmel wife? Girlfriend & Dating History

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články