Neobtáčejte svíčky kolem stromečku. Existuje úžasná vychytávka, jak je rozmístit rychleji a rovnoměrně

K Vánocům neodmyslitelně patří i pohádkově nazdobený stromeček.
Zdroj: Ineoteric.com/Christmaslightsetc.com.
Kabely se žárovkami kolem stromečku neobtáčejte, ale umístěte je na něj svisle.Billoto doporučuje začít v horní části a pomalu postupovat dolů, kde kabely zapojíte do zásuvek.Vzdálenost mezi jednotlivými kabely by měla činit 7,5 až 10 centimetrů.Díky tomuto postupu se všechny žárovky budou nacházet na špičkách větví, takže celkový efekt bude perfektní!+ 1 fotka

Chcete, aby váš vánoční stromeček letos vypadal mimořádně dobře? Vyzkoušejte tuto perfektní vychytávku, díky které bude svítit jako nikdy dřív.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 16. 12. 2016 09:19

Autorem tohoto tipu je Francesco Bilotto – přispěvovatel známého serveru TODAY. A nejde o vůbec nic složitého.

Místo toho, abyste kabely se žárovičkami kolem stromu obtáčeli, je na něj prostě umístěte svisle. Bilotto doporučuje začít v horní části a pomalu postupovat dolů, přičemž jednotlivé kabely by od sebe měly být zhruba 7,5 až 10 centimetrů daleko.

Důvod, proč je lepší to dělat takhle, spočívá v tom, že pokud chodíte v kruzích, máte tendenci dávat žárovky blíž ke kmeni. Při použití výše popsané metody se ale budou nacházet pěkně na špičkách větví, díky čemuž bude váš stromeček vypadat jako z filmu.

Zdroj: TODAY

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články