4 důvody, proč každá žena touží po svatbě, i když říká, že ne

svatba, nevěsta, ženich
Zdroj: Pixabay.com
Téměř tři čtvrtiny českých manželství se rozpadají.Tvrdíte, že vám nevadí žít jen tak, protože si chcete přece užívat a svatba je pro vás jen cár papíru. Jenže opak je pravdou.Spousta žen se chce vdát právě proto, aby měly klid.Když žena porodí dítě, je to ten nejsilnější zážitek v životě. A matce má miminko vždy nejblíže. Ale proč by mělo nosit příjmení vašeho partnera?+ 2 fotky+ 3 fotky

Dnešním trendem je vdávat se až na "stará kolena" nebo žít s partnerem na psí knížku. Některé ženy po svatbě touží už od puberty, jiné ji prý k ničemu nepotřebují. To je ale omyl! Tady jsou 4 důvody, proč se chce vdávat úplně každá z žen, i když tvrdí opak.

Jana Jánská
Jana Jánská 03. 11. 2020 17:25

Téměř tři čtvrtiny českých manželství se rozpadají. A tak se některé páry do manželství moc nehrnou. Nikomu se nechce po rozvodu řešit majetek a dluhy toho druhého. A co na tom, že dítě se jmenuje jinak než vy. Jenže i ženy, které žijí s partnery jen tak vedle sebe, touží po svatbě. Jen se to bojí říct nahlas.

1. Chlubit se

Už jste vystřídala spoustu partnerů a usadila jste se vedle pana Božského. Tvrdíte, že vám nevadí žít jen tak na hromádce, protože si chcete přece užívat a svatba je pro vás jen cár papíru. Jenže opak je pravdou. Chcete, aby všichni věděli, že k tomu krásnému, milému a vtipnému muži, kterého jste ulovila, patříte. Chtěla byste proto nosit i jeho příjmení.

2. Klid

Spousta žen se chce vdát právě proto, aby měly klid. Pořád se vás všichni dokola ptají, kdy už se budete vdávat? Nikdo nechápe, že s partnerem žijete jen tak? A vás už to pořádně štve? Tak tohle je také jeden z důvodu, proč přemluvíte partnera a vystrojíte svatbu.

3. Dítě

Když žena porodí dítě, je to ten nejsilnější zážitek v životě. A k matce má miminko vždy nejblíže. Ale proč by mělo nosit příjmení vašeho partnera? I přes to, že ho milujete a věříte mu, nikdy nevíte, co se může stát. A hlavně, když si ho vezmete, vaše děťátko se bude jmenovat stejně jako vy.

4. Peníze

Další věc, kvůli které se ženy chtějí vdávat, jsou peníze. Když jste totiž sezdaní, lépe si pak můžete zařídit život. Ať jde o hypotéku, auto nebo cokoliv jiného. S financemi se vám pak bude lépe nakládat a můžete si udělat i společný účet.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články