A, B, C, nebo D? Nerozhodná Australanka (93) žádá internet o radu, v jakých svatebních šatech se vdát

Klasika, nebo květinový motiv?  Poraďte nerozhodné Sylvii!
Zdroj: Boredpanda.com
Klasiku?Nebo extravaganci?Jenže krajka má zase slavnostní ráz...V těchto šatech zase čiší ze Sylvie nesmírná elegance.+ 1 fotka+ 2 fotky

Výběr svatební róby trochu připomíná hledání spřízněné duše. Mezi nevěstou a šaty musí zajiskřit chemie, podobně jako mezi osudovými partnery. Sylvia Martin (93) ale má problém docela opačný. Nadchla se rovnou pro čtyři kousky. A žádá internet, aby jí pomohl vybrat.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 07. 06. 2017 15:20

Příběh praprababičky z australského města Canberra připomíná scénář romantického filmu. V červenci se provdá za dlouholetého přítele Franka Raymonda (88). Konečně.

Frank totiž Sylvii žádal v minulosti několikrát. Ta ale pokaždé odmítla. Změnou příjmení by dle jejích slov projevila neúctu vůči zesnulému manželovi.

Před rokem ale Sylvia onemocněla a přestěhovala se do Canberry, aby jí rodina byla nablízku. Frank si myslel, že všechny naděje jsou ztraceny.

Ale Sylvia nezapomněla. Jakmile se zotavila, vyhledala Franka a přemluvila ho, aby s ní odjel do Canberry. Po příjezdu zopakoval své přání – chtěl Sylviu za ženu. A protože zjistila, že si může i přes vdavky může ponechat své příjmení, řekla po dlouhým letech „ano“.

Její příběh sdílela stránka Birdsnest. Když se dozvěděla o trabli s výběrem šatů, vyzvala své followery, aby hlasovali pro jeden ze čtyř modelů.

V jakých šatech podle vás okouzlí svého muže nejvíc? Nezapomeňte vzít v potaz důležitost události. Frank musel být vybaven řádnou odolností, když ve svých návrzích nepolevil.

Pokud má svou vysněnou ženu vidět po letech konečně ve svatebním, tak ať to stojí za to!

Podívejte se do galerie, jaké róby jsou ve hře. A napište nám svého favorita do komentářů!

Zdroj: BoredPanda  

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články