Stop tření stehen! S tímto úchvatným krajkovým doplňkem

Pálení stehen i nepříjemné odírání řeší krajkové pásy Bandelettes.
Zdroj: Thisisinsider.com

Milý světě, je tomu tak. Chodí po tobě nejen ženy štíhlé, vysportované nebo přinejmenším zpevněné. Ale i ty s velikostí plus-size, povolenými svaly a stehny, které se při chůzi odírají a pálí. Jedno z nejstřeženějších ženských tajemství odhaluje společnost Bandelettes, která na tento problém upozorňuje prodejem krajkových pásů na stehna.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 24. 10. 2017 14:39

Zdá se, že my ženy vstupujeme do hezké doby. Nejen z pohledu rovnoprávnosti s muži na pracovním poli. Daleko více svět přijímá i naše vizuální nedokonalosti. 

Vzpomeňme např. na hnutí #NoMakeup („Bez make-upu“) zpěvačky Alicii Keys. Vyzývala tehdy (a vyzývá i dnes), abychom odolaly diktátu společnosti a přijaly samy sebe takové, jaké jsme se narodily. Právě takové jsme krásné. 

Nebo intimní fotosérie Stephanie a Arryna, texaského páru, v němž on je pohledný a štíhlý a ona plus-size. Tato dvojice se vysvlékla téměř donaha, nechala se zvěčnit a jejím fotkám aplaudoval celý online svět. Jednak pro úchvatný vzhled vysvlečené baculky. Jednak pro lásku i naději, kterou tento „nepravděpodobný“ pár skrze fotografie poslal do světa.

K propagátorům sebepřijetí se přidává i společnost Bandelettes, prodávající krajkové pásy proti odírání stehen.

Thisisinsider.com

Ano, četli jste dobře. S tímto problémem se potýká celá řada žen – silnějších i těch s povolenými stehny.

Společnost založily Julia Abasova a Rena Abramoff. Ženy, které tento problém zažily se vším všudy. I studem o něm veřejně promluvit.

„Problém odírání stehen byl jedním z nejstřeženějších tajemství módního světa, protože se o něm nikdy veřejně nemluvilo,“ řekla Abasova ve videu platformy INSIDER.

Společně se svou obchodní partnerkou si udělaly rešerši a ke svému překvapení nebyly ani zdaleka jediné, které se potýkaly se začervenalou pokožkou na stehnech. „Co [zakladatelky] zjistily, že tření stehen je až šokujícím způsobem běžná záležitost, o níž se ale jen málo diskutuje,“ píše se na webu společnosti.

Tento problém dosud řešily jen stahovací šortky, punčocháče nebo legíny. Šortky však často přípomínaly ty cyklistické a pokud nechtěně vykoukly zpod elegantní sukně, přivodily jen majitelce další stres.

S Bandalettes ale tento stres odpadá.

Thisisinsider.com

„Chtěly jsme něco funkčního a sexy,“ řekla Abasova.

Krajkový vzhled a podobnost s podvazky je největší výhodou tohoto doplňku. Vykoukne-li neplánovaně zpod sukně, nejenže se vám neorosí čelo, ale ještě ho necháte chvíli na odiv, protože je prostě sexy.

Sukně nebo šaty ale nejsou jediným způsobem, jak „bandeletky“ nosit. Využijete je i při fyzické aktivitě (např. v tělocvičně se šortkami) nebo jako módní doplněk.

Thisisinsider.com

Pásy jsou vybaveny silikonovými pásky na vnitřní straně, což zabraňuje pohybu po stehně. Tvoří je z 90 % nylon a z 10 % elastan a vyberete si ze škály velikostí i barev. Jejich cena začíná na 500 korunách v českých obchodech a e-shopech. Hledejte je pod názvem „bandeletky“.

„Naše pásky schovávají oblast, kde mají ženy problém,“ dodala Abramoff. A my jí i druhé spoluzakladatelce ze srdce děkujeme.

PS: Pokud byste při jejich objednávce přece jen pocítily záchvěvy studu, měly byste vědět, že je ocenily i modelky na newyorském týdnu módy.

Plus-size-model.com

Zdroj: INSIDER/Bandelettes

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články