Potřebujete se zbavit svého spolubydlícího? Jděte na to chytře, ale rázně!

Jak se zbavit svého spolubydlícího?
Zdroj: Pixabay
V malém bytě se občas dva lidi nesnesou.Jak se zbavit svého spolubydlícího?Společné bydlení už zničilo nejedno kamarádství.Studentské bydlení nás potkalo všechny.+ 1 fotka+ 2 fotky

Většina mladých lidí si touto hrůzou prošla. Řeč je o spolubydlení, které velmi zřídkakdy dopadne dobře. Často musíte trpět společnost naprosto nelidského tvora, u kterého nechápete, jaká matka ho mohla porodit. Naštěstí ale existují věci, kterými spolehlivě otravného spolubydlícího vyštvete.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 27. 09. 2018 13:44

Buďte ještě větší ignorant než váš spolubydlící

Je váš spolubydlící nepříjemný? Pak musíte být ještě víc. Buďte protivní, za žádnou cenu se neusmívejte a na otázky typu „jak se máš“ odpovídejte zásadně jenom jedním slovem. Nejlépe jenom jednou slabikou.

Vymýšlejte si šílené historky

Když budete mít dobrou náladu a budete chtít se svým spolubydlícím dát řeč, vymyslete si nějakou super šílenou historku, která spolubydlícího přesvědčí o tom, že jste tak trochu blázen. Můžete mu zkusit povykládat o tom, jak jste tuhle násilím zfetovali a pak zakopali svého kamaráda, nebo jestli má váš spolubydlící třeba potkana, řekněte mu, jak jste v mládí tato zvířata pro potěšení zabíjeli a pak upekli.

Dejte se k jehovistům nebo jiné sektě

Přidejte se k nějakému náboženství a dejte to svému spolubydlícímu pořádně sežrat. Dávejte mu na noční stolek letáčky, povídejte si s ním o bohu, satanovi a o tom, že homosexualita je nemoc a měla by se léčit. Jo, a nezapomeňte mu co nejčastěji klepat na dveře jeho pokoje se slovy „chci si jenom popovídat“.

Zvířata

Jestli jste vlastníkem kočky, máte vyhráno. Tato metoda je sice poněkud drsnější, ale zaručeně funguje. Spočívá v tom, že jakmile budete vidět, že se vaše kočka chystá k pravidelnému vrhu odporných chlupů, dejte ji spolubydlícímu do postele. Nebo ji nastavte přímo do jeho boty. To samé jde udělat se psem a kaděním.

Pořiďte si hada nebo pavouka

Zjistěte, jestli se váš spolubydlící bojí pavouků či hadů. Jestli ano, pořiďte si nejlépe malou farmu a dejte ji na dobře viditelné místo, nejlépe do kuchyně nebo na chodbu. Dost často taky své nové miláčky pouštějte z akvárka, ať se taky trochu proběhnou nebo prolezou.

Buďte přesným opakem

Určitě víte, jaké má váš spolubydlící návyky a životní styl. Buďte přesným opakem, jestli je váš spolubydlící na čistotu, buďte bordelář a zásadně po sobě neuklízejte. Jestli je bordelář zase spolubydlící, klidně v osm ráno zapněte vysavač a uklízejte. Kdo by si mohl stěžovat na to, že uklízíte?

Zjistěte, co váš spolubydlící nesnáší

Nesnáší váš spolubydlící růžovou barvu? Nebo třeba Abbu a Justina Biebera? Konfrontujte ho s tím. Vyzdobte kuchyň růžovou barvou a na plné pecky si pusťte Justina. Uvidíte, že si za chvilku bude balit kufry.

Udělejte ze svého pokoje zkušebnu

Měli jste někdy kapelu nebo jste toužili stát se popovou hvězdou? Není lepšího místa na zkoušení než u vás v bytě. Nejlépe v sedm ráno nebo ve dvě v noci.

Udělejte pořádnou party

Pozvěte si co nejvíce lidí a pořádně to rozjeďte! Pusťte si nahlas hudbu, nakupte co nejvíc alkoholu a pařte nejméně dva dny. A hlavně k sobě spolubydlícího nezvěte!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články