"Hříšná duše" Jessica Biel. Jsem veselý opilec, přiznává oblíbená herečka a manželka Justina Timberlaka

"Hříšná duše" Jessica Biel. Jsem veselý opilec, přiznává oblíbená herečka a manželka Justina Timberlaka
Zdroj: Česká televize
Jessica Biel je americká herečka, která zazářila například v úspěšném seriálu The Sinner, u nás Hříšná duše.Herečce bylo v době natáčení první série Hříšné duše 35 let, postava Cory Tannettiové, jenž spáchala zdánlivě nevysvětlitelnou vraždu, však byla o osm let mladší.V seriálu si zahrál i známý herec Bill Pullman.Bill Pullman hraje v obou sériích detektiva libujícího si v tvrdých sexuálních praktikách, který je však na druhou stranu velmi empatický a snaží se dobrat pravdy.+ 7 fotek+ 8 fotek

Česká televize odvysílala již druhou řadu populárního amerického seriálu The Sinner (u nás Hříšná duše). Jeho producentkou, a zároveň největší hvězdou, je herečka Jessica Biel. Když se ale zamyslíte, asi si nevzpomenete, v čem jiném jste ji naposledy viděli. Přitom patří díky svému vzhledu a talentu k nejzajímavějším hvězdám Hollywoodu.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 07. 02. 2020 14:57

Dramatický seriál Hříšná duše se snaží diváky zaujmout reálnými příběhy, které může prožívat každý z nás. Někoho dostihnou hříchy z mládí a pak spáchá na oko nevysvětlitelný zločin, během jehož vyšetřování vyjde pravda najevo. Další má zase od dětství těžký život, když musí vyrůstat ve velmi podivné komunitě lidí. Takže když ho pak unesou dva lidé, se kterými sice celou dobu žil, ale nejsou jeho rodiče, udělá něco, čeho bude do konce života litovat. Seriál patří k velmi dobře hodnoceným počinům, na československé filmové databázi získal 82 procent.

Když jsem opilá, je se mnou švanda

Jessica Biel (nar. 3. března 1982), rodačka z americké Minnesoty, se kromě šarmu a talentu může pochlubit i smyslem pro humor, se kterým mluví o svých občasných alkoholových eskapádách.

Kdyby vás měla Jessica v kontaktech, asi by se vám její jméno objevovalo na displeji mobilu poměrně často. Když se totiž opije, začne žhavit dráty. Plodnou konverzaci ale od ní nečekejte, alkohol v ní totiž vyvolává škytavku. "Vždy jen pozdravím, nebo řeknu tomu dotyčnému, že ho mám ráda," svěřila se herečka magazínu Evening Standard.

Prý se jí ale nemusí nikdo bát, pokud by s ní přišel do styku, když je společensky unavená. Sama sebe považuje za veselého opilce. Chce se jí jen tančit a smát. "Nemyslete si, že piju pořád. Jen občas! Jenže mám ráda tequilu i whisky, takže to nikdy neskončí u jednoho panáka. Nejsem prostě ten typ, co si dá jednu skleničku vestoje a spěchá hned domů," dodala.

Před Zlatými glóby a nominací na Emmy

V roce 2017 se ještě před samotným startem ceremoniálu objevila na instagramovém účtu herečky fotka, ze které fanoušci usoudili, že zase přebrala. Přivřené oči, poněkud nepřítomný pohled a blažený úsměv. Slavit se začalo evidentně už předem. V nominaci na nejlepší filmovou píseň se totiž objevil song jejího muže Justina Timberlaka Can’t stop the feeling z filmu Trolové. Že nevyhrál, to je už jiná věc.

Jessica má zřejmě s nominacemi velký problém. Když totiž čekala, zda se na cenách Emmy objeví i její seriál Hříšná duše, dala si prý zase na kuráž. "Uspala jsem synka a pak si dala šampaňské. Já vím, pro mnohé je nepochopitelné, že piju sama, ale mně to naprosto vyhovuje," uvedla pro Daily Mail.

Justinův průšvih

O alkoholu ví své i její manžel Justin Timberlake. Minulý rok byl přistižen při intimní chvilce s hereckou kolegyní z filmu Palmer, Alishou Wainwrightovou. Nejdříve si položil její ruku na koleno, ona mu pak začala hladit stehno.

"Byl to zkrat. Strašně jsem se tehdy opil a nevěděl jsem, co dělám. Chci ale učinit přítrž různým pomluvám, které ubližují mé rodině. Čestně tedy prohlašuji, že mezi námi k ničemu nedošlo. Velmi se všem zúčastněným osobám omlouvám a slibuji, že příště už budu moudřejší," bědoval zpěvák a příležitostný herec na svém Instagramu.

PODÍVEJTE SE NA FOTKY JESSICY A JUSTINA DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články