Eliška (28): Na Silvestra jsem se seznámila s úžasným klukem. Po roce mě čeká rozchod, může za to jeho podivné pravidlo

Příběhy nešťastné lásky: Na Silvestra jsem se seznámila s úžasným klukem. Po roce mě čeká rozchod, může za to jeho podivné pravidlo
Zdroj: Unsplash

Elišce vydržel vztah s Daliborem rok. Přesně tolik je času totiž Dalibor ochotný strávit ve vztahu. Přestože se Eliška snažila změnit jeho názor, nepovedlo se jí to...

Jana Jánská
Jana Jánská 26. 12. 2023 18:00

Když jsme spolu začali chodit, připadala jsem si jako ve snu. Dalibor (30) je hezký, milý a pozorný. Také je hodně chytrý a nikdy jsem se s ním nenudila. Celý rok byl skvělý. Až na to finále.

Na Silvestra jsem potkala skvělého kluka

Loni jsem na Silvestra vyrazila s kámoškami do centra, abychom se podívaly na ohňostroj, a pak zapadly do jednoho fajn bistra, kde jsme měly rezervovaný stůl. Málem jsem tam nedorazila. Ještě před půlnocí jsem si všimla, že kousek od nás stojí docela hezký kluk se svou partou.

Občas jsem se na něj podívala a on koukal na mě. Pak jsme se dali do řeči a když celé náměstí odpočítalo příchod nového roku, slavili jsme společně. Chvilku to vypadalo, že mě políbí, ale neudělal to. Líbilo se mi, že nezneužil tu situaci.

Jako první se vypařila jeho parta. Kluci na Dalibora křičeli, ať jim dá přednost. Ale on neodešel. Pak se moje kámošky začaly přesouvat do bistra, ale mně se nechtělo odejít od Dalibora. Kolem jedné se nabídl, že mě doprovodí za kámoškami. Vyměnili jsme si čísla a před bistrem mi na rozloučenou dal polibek. Přesně v té správné chvíli...

Prý chodí s dívkami jen rok

I když jsem s kámoškami pařila až do rána a byla to pěkně divoká akce, tu a tam jsem se přistihla, že myslím na Dalibora. Možná by to s ním bylo fajn. Kdo ví... A tak jsem mu druhý den kolem poledne napsala, jestli by se nešel projít.

To bylo naše první rande. Řekl mi, že se bál, aby z toho nebylo jenom něco na jednu noc, protože má takovou zkušenost se silvestrovským vztahem. Přišlo mi, že má pravdu a byla jsem nakonec ráda. Od té doby spolu chodíme.

Radost z prvního rande mi kazila jenom jedna věc. Řekl, že preferuje vztahy na rok. "Víš, když někomu věnuješ celou svou osobnost, po nějaké době to začíná haprovat. Někdy je to na mé straně, jindy na té druhé. Chci si vztah co nejvíc užít a rok je tak akorát..." přiznal se. Myslela jsem, že si dělá legraci, ale tvářil se tak vážně, že jsem byla na rozpacích. Tak fajn kluk a tohle mi řekne? To bude určitě nějaký fór, který mu nevyšel. Hodila jsem to za hlavu. Věnuje mi veškerou pozornost a cítím se s ním úžasně. Co chtít víc?

Na Silvestra očekávám rozchod

Rok uběhl opravdu rychle, protože jsem ani na chvíli neměla pocit, že bych byla přehlížena nebo nemilovaná. Užila jsem si každou vteřinu se svým přítelem. Pak se začal blížit další Silvestr. Považovala jsem za samozřejmé, že poslední den v roce strávím s Daliborem. Ale on mi připomněl to své pravidlo.

"To byla fakt pravda?" podivila jsem se. "Každé jedno slovo," pronesl vážně. "Ale jak můžeš jen tak pustit k vodě někoho, koho máš rád?" zajímalo mě. Pak mi řekl to samé, co na prvním rande. V té chvíli mi přišlo, že mluvím s nějakým robotem. City se přeci nedají nedají vypnout. Nebo ano?

Do konce roku zbývá jen několik dní. Místo toho, abych se těšila na párty, tak se jen trápím. Vím, že dostanu kopačky. Zkoušela jsem to s Daliborem probírat. Dokonce jsem mu v ložnici dovolila několik věcí, které bych nikdy neudělala, ale nepomohlo to. Na Silvestra se vůbec netěším...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články