Rotenburgský kanibal: Armin Meiwes smažil intimní partie své oběti na lidském tuku s vínem a česnekem

Zvrácený kanibal Armin Meiwes: Své oběti zkusil ukousnout penis, nešlo mu to
Zdroj: Profimedia

Armin Meiwes strávil většinu svého dětství hltáním německých pohádek. Obzvláště si zamiloval tu o Perníkové chaloupce. Fascinovala ho postava zlé čarodějnice, která si chtěla Jeníčka vykrmit na pořádnou večeři. On totiž i Armin, při pomyšlení na to, že by se zakousl do lidského masa, si musel z úst utírat sliny.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 16. 05. 2023 11:00

Děsivý incident, jenž se odehrál v roce 2001, mu vynesl přezdívku Rotenburgský kanibal. Jeho okolí z toho bylo v šoku. Vždyť Meiwes byl obyčejný počítačový technik, který sousedům vždy rád posekal trávník, přátelům pomáhal spravovat auta a pořádal vskutku přepychové večeře. Jenomže když Armina v mládí opustil otec, nahradil ho ve svém srdci sériovými vrahy a touhou po kanibalismu.

Zrození kanibala

Armin Meiwes se narodil 1. prosince 1961 v Essenu. Se svou svobodnou matkou vyrůstal na statku. V pubertě si začal představovat, jak pojídá své spolužáky. Kvůli tomu si vymyslel imaginárního bratra jménem Franky, kterému se svěřoval se svými nejtajnějšími fantaziemi.

Když jeho matka v roce 1999 zemřela, najednou měl k dispozici peníze i rozsáhlý majetek. Celý následující rok strávil s nosem zabořeným do knih o sériových vrazích. A když našel na webu komunitu stejně smýšlejících lidí, zrodilo se jeho nové já. Pod přezdívkami Franky a Antrophagus zveřejnil na gay fóru The Cannibal Café, kde spolu komunikovali lidé vyznávající kanibalistický fetiš, různé příspěvky. A nabízel také své "služby".

Ač se v hotelových pokojích setkal s řádkou mužů, nikdo nechtěl podstoupit "sežrání zaživa". Šlo jim jen o fantazie, obyčejnou hru. Pak se vyskytl jeden zájemce, který toužil být ubit k smrti. Toho zase odmítl Armin. Jeho požadavek se mu zdál divný...

Na počátku března roku 2001 se ale seznámil s uživatelem Cator99. Ten si chtěl nechat uříznout penis a následně zemřít. Za přezdívkou se ukrýval inženýr Bernd Jürgen Brandes. Armin si mohl vydechnout. Konečně našel někoho na porážku. Byl totiž už tak zoufalý, že byl skoro rozhodnutý někoho unést.

Penis na vínu a česneku

Armin a Bernd si vyměňovali zprávy do 9. března, kdy si inženýr vzal den volna. Ráno započal tím, že prodal všechny své věci, včetně sportovního auta. Následně vymazal pevný disk počítače. Poté si koupil jednosměrnou letenku do Kasselu, kde už na něho čekal dychtivý Meiwes.

Vzal ho k sobě domů a cestou se zastavili v lékárně, aby koupili léky proti bolesti. Když se za nimi zavřely dveře Arminova domu, vyspali se spolu. Brandes si to poté na krátkou chvíli rozmyslel, když ale do sebe nasoukal dvacet prášků na spaní, sirup proti kašli a pálenku, opět byl pro. Dokonce na kameru řekl "Udělej to". Meiwes se nejprve pokusil Berndovi ukousnout penis, ale nějak se mu to nedařilo. Uřízl ho kuchyňským nožem a osmažil na vínu a česneku s troškou soli a pepře. Nesmažil ale na oleji, nýbrž na tuku své oběti. Bernd pozřel jen jedno sousto, zbytek sežral Arminův pes.

Kvůli masivnímu krvácení pak muž upadl do bezvědomí. Meiwes ho uložil do vany a začal si číst knihu o Star Treku. Bernd již vědomí nenabyl. Kanibal ho stejně ještě bodl do krku. Pak pověsil oběť na hák a naporcoval do balíčků tak akorát do ledničky. V průběhu dalších 10 měsíců prý zkonzumoval 20 kilogramů lidského masa. Kanibalismus nebyl tehdy v Německu trestný, ale vražda ano...

Jeden z nejotřesnějších poválečných procesů

Armin si vše detailně nahrál videokamerou, od uříznutí genitálií až po zavěšení na řeznický hák a naporcování. Takovou brutalitu viděla německá justice a veřejnost naposledy snad při procesech s nacistickými válečnými zločinci. Kanibal byl dopaden 10. prosince 2002, kdy ho udal jeden rakouský student, se kterým si dopisoval přes internet.

Měla mu být diagnostikována schizoidní porucha, přesto stanul před soudem jako příčetný. Za zabití dostal osm let a šest měsíců vězení. To se ale nelíbilo žalobcům. Podotýkali, že měl být souzen za vraždu, nikoli za "pouhé" zabití. V roce 2006 tak dostal doživotí.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Armin Meiwes

Allthatsinteresting.com: Meet Armin Meiwes, The German Cannibal Who Placed An Online Ad To Eat Someone - And Someone Answered

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články