Nejbizarnější páry světa: Zásnuby se silikonovou pannou i manželství devítiletého s pětinásobnou matkou

Nejbizarnější páry světa: Zásnuby se silikonovou pannou i manželství devítiletého s pětinásobnou matkou
Zdroj: Pixabay
Nejmenší pár světa Paulo Barros (výška 90,28 cm) a Katyucia (výška 91,13 cm) se seznámili na chatu. Katyucia si zprvu Paula dokonce zablokovala, pak k sobě ale zahořeli takovou láskou, až se v roce 2016 vzali. Tento pár byl pravým opakem Paula a Katyucie. Martin van Buren Bates měřil 2,36 metrů. Jeho manželka Anna 2,41 metrů. Jejich děti měly však zcela normání vzrůst.Herce Vernera Troyera si jistě pamatujete z komedie Austin Powers: Špion, který mě vojel, kde si zahrál padoucha. V soukromí si tento malý velký herec liboval v ženách, které byly dvakrát vyšší než on. Jednu takovou si vzal, avšak na pouhých čtyřiadvacet hodin. Spekulovalo se, že svatba ani neproběhla a jeho tehdejší partnerka Genevieve Gallen se chtěla na příběhu jen obohatit. Pixee Fox se chtěla vždy stát Barbie, proto podstoupila 17 plastických operací. Zejména odstranění šesti žeber byl pro ni splněný sen. Kde ale najít vhodný protějšek? Kde se vzal, tu se vzal, pětatřicetiletý Justin Jedlica absolvoval až 340 procedur, aby byl Kenem. Prý je nyní pojí "plastický vztah". Jestli mají tam dole totéž co panenky, tak se není čemu divit.+ 4 fotky+ 5 fotek

Po komerčnějším Valentýnu nás čeká První máj, svátek zamilovaných, který se v našich končinách těší rozhodně většímu zájmu. Pravdou je, že ve dvou se to lépe táhne, tak se pojďme společně podívat na ty, vskutku, nejpodivnější páry světa, kterým to i přes očividnou bizarnost skvěle klape.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 30. 04. 2023 11:00

V Česku je květen považován za měsíc lásky. Kdysi se tak hašeným vápnem smíchaným s vodou vylévaly cestičky mezi domy milenců. Na vrata domů se zase malovala srdce a psaly vzkazy. V současnosti se dodržuje zejména líbání pod rozkvetlým stromem. Tento zvyk pochází z dvacátého století a vznikl zřejmě ve spojitosti s osobou Karla Hynka Máchy a Petřínem.

Silikonová panna jako partnerka

Číňan Xie Tianrong postupem času zjistil, že randit se ženami mu přináší značné potíže. Jako muž, vyžadující pozornost, se nesmířil s faktem, že většina potencionálních partnerek na schůzkách koukala do telefonu. Pak jednoho dne uviděl ve výloze panenku, která v něm probudila doposud netušené vášně. Byl tady ale menší problém, stála příliš mnoho peněz.

V roce 2019 ale našel na internetu ve slevě jinou silikonovou pannu. Dal jí jméno Mochi a začal ji zahrnovat péčí a láskou. V roce 2021 se s ní dokonce, při speciální ceremonii a za přítomnosti přátel, zasnoubil. Techtle mechtle spolu prý ještě neměli, údajně ji ani nepolíbil, neb se bojí, že by tím poškodil její jemnou kůži. Jen ji každý večer koupe a pak líčí. Zajímavé by bylo zjistit, co na to říkají jeho rodiče, s nimiž osmatřicetiletý muž stále bydlí.

Devítiletý kluk nejmladším ženichem světa

Devítiletý Saneie Masilela se stal podruhé nejmladším ženichem na světě, když se podruhé oženil s dvaašedesátiletou matkou pěti dětí Helen Shabangu. Svatba, která proběhla v roce 2014, se konala dvakrát. První byla neoficiální, ta druhá oficiální. Svůj slib věrnosti až do smrti si řekli před více než sto lidmi. Ač byl školák ze své partnerky nadšený, obyvatelé vesnice Ximhungwe v Jižní Africe celou akci označili za nechutnou.

Spokojený byl pouze Helenin ex Alfred. "Já i naše děti jsme nadšení. A ostatní si mohou mluvit, co chtějí. Nezajímá nás to." Ale proč se pro tento krok Saneie vůbec rozhodl? Prý mu to poradili mrtví předkové...

Věk je pro některé jen číslo

Věkový rozdíl neřeší ani jednatřicetiletý Kyle Jones z Pittsburghu, který má rád dvakrát až třikrát starší ženy. Tou pravou se stala jednadevadesátiletá Marjorie McCool, která je o 60 let starší než on. Zprvu jí připadal jako její vnuk, když ale spolu hupsli do postele a vše bylo jinak.

Oproti tomu Somálec Ahmed Muhammed Dore, který patří mezi nejstarší lidi na světě, si ve 112 letech vzal 17letou Sofii.

Na další neobvyklé dvojice se podívejte do naší galerie...

Zdroje informací:

Wikipedia.org: První máj (svátek zamilovaných)

Knowinsiders.com: Top 15 Most Weirdest and Unusual Couples In The World

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články