Zvrácená gejša: Ze žárlivosti udusila milence, na památku si z něj vzala malý měkký kousek

Zvrácená gejša: Ze žárlivosti udusila milence, na památku si z něj vzala malý měkký kousek
Zdroj: Wikimedia Commons, Public domain

Láska mívá mnoho podob. Někdy je velmi romantická, jindy se zakládá hlavně na fyzické přitažlivosti. Existuje však i taková, která je ve všech ohledech zvrácená. Tento druh lásky potkal bývalou gejšu Sadu Abe, která svého milence nejen zavraždila, ale rovněž si na památku ponechala jeho mužství.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 25. 05. 2022 11:00

Kichizo Ishida hledal jen krátké povyražení v jednom tokijském hotelu. Ostatně měl doma ženu, ke které se musel vrátit. Jenomže z rychlovky se staly čtyři dny plné vášnivého sexu, kterému se oddávali i před pokojskými, jež přinesly hostům čaj. To ještě Ishida netušil, že mu zbývá jen několik dní života.

Gejšou za trest

Ishida se s Abe znal teprve dva měsíce. Najal ji jako servírku ve své restauraci. Ona nabídku ráda přijala, neboť utíkala před svou minulostí. V pubertě totiž nebyla žádnou jeptiškou. Rodiče potrestali Abe tím, že ji donutili stát se gejšou. Brzy se stala černou ovcí, neboť okrádala své klienty. Nakonec skončila v nelegálním nevěstinci, kde se k ní nechovali zrovna nejlépe, což ji přesvědčilo k tomu, aby přestala poskytovat sexuální služby.

Začala pracovat v úhoří restauraci pana Ishidy a její život se od základů změnil. A možná právě díky tomu se do něj šíleně zamilovala. Jenomže zde byla rivalka v podobě jeho ženy, kterou se Abe rozhodla zničit. V jednom opileckém záchvatu začala vyhrožovat, že ji podřízne, což Ishida kvitoval spíše s pobavením. A právě v tomto okamžiku se dopustil nenapravitelné chyby.

Drsný sex

Abe během sexu přikládala Ishidovi nůž na genitálie a požadovala, aby svou ženu opustil, jinak z něj udělá eunucha. To ho začalo silně vzrušovat. A nejen to, užíval si také pomalé dušení, které mohlo s krátkými přestávkami trvat i dvě hodiny. O dva dny později jej však udusila k smrti. Prý se potom cítila naprosto v pohodě, jako by jí z ramen spadlo těžké břímě.

Následně mu odřízla pohlavní orgán, který pečlivě zabalila do papíru. Na stehno mu pak krví napsala: „Sada a Ishida, jen my dva." A na paži mu vyryla své jméno. Personál hotelu našel jeho tělo jen o několik hodin později. To spustilo celonárodní paniku a hon na zvrácenou společnici. Ze všech koutů země přicházely zprávy o tom, že někdo spatřil Abe. Ta si mezitím zašla do obchodu a do kina. Pak se pod falešným jménem ubytovala v jiném hotelu, kde chtěla přátelům napsat dopisy na rozloučenou.

Zvrácená gejša Abe Sada

Než se k bývalé gejši dostala policie, stihla si prý několikrát strčit uříznutý penis do úst a poté do sebe, nepřineslo jí to ale žádné sexuální uspokojení. Při zatčení ochotně spolupracovala. U soudu požadovala trest smrti, dostala však pouhých pět let za mřížemi. Po propuštění na svobodu se z ní v Japonsku stala celebrita.

V roce 1970 ale záhadně zmizela. Kolují zvěsti, že se uchýlila do kláštera. Stejně záhadně zmizel i zmiňovaný penis. Nejprve putoval do muzea patologie Tokijské univerzity. Odtamtud se ale "vypařil" a dodnes se jej nepodařilo najít.

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Sada Abe

Allthatsinteresting.com: Sada Abe’s Sordid Tale Of Love, Erotic Asphyxiation, Murder, And Necrophilia

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články