Novodobý Charles Manson: Pazuzu Algarad pil krev, nemyl se a měl dvě snoubenky

Satanista Pazuzu Algarad: Následovník Charlese Mansona pil krev, oddával se orgiím a vraždil
Zdroj: Unsplash

Pazuzu Algarad si potetoval obličej, upiloval zuby do špičáků a jen zřídka vlezl do vany. Přesto se tomuto muži, který se choval hůře než ta nejděsivější noční můra, podařilo uhnat až dvě snoubenky najednou. A obě ženy byly navíc ochotné pomáhat mu i s vraždou.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 29. 11. 2022 11:00

Až budete někdy v duchu proklínat své sousedy, vzpomeňte si na tohoto muže. Pazuzu Algarad, samozvaný satanista, si totiž liboval v obětování zvířat, pití krve a sexuálních orgiích. Jemu by domluvit asi nestačilo.

Kdo byl Pazuzu Algarad?

O raném životě Algarada toho příliš nevíme. Narodil se jako John Alexander Lawson v San Franciscu. On sám rád mystifikoval. Tvrdil, že pochází z Iráku a jeho otec je jakýsi velekněz. Lidé, kteří ho znali osobně, ale tvrdili, že je trochu mimo, a hlavně přecitlivělý. Konzumace drog a alkoholu a ubližování zvířatům pak mohly ukazovat na rozvíjející se duševní poruchu. To ostatně potvrdila i jeho matka Cynthia. V pubertě mu byla diagnostikována schizofrenie a agorafobie.

Zpočátku mu matka byla schopná zařídit odpovídající péči, když jí ale došly peníze, vše se zastavilo. Šílenství již nic neregulovalo. V roce 2002 si změnil jméno na Pazuzu Illah Algarad, jako poctu asyrskému démonu z Vymítače ďábla.

Druhý Charles Manson

Po změně jména si nechal potetovat obličej a upilovat zuby do špičáků. Tehdy také začal pravidelně obětovat zvířata. Údajně díky tomu ovládal počasí. Na zubní hygienu zcela rezignoval a koupal se jen jednou ročně. Prý by jinak jeho tělo nebylo schopné odrážet různé viry a infekce. Postupem času začal na své okolí působit jako Charles Manson. Přitahoval k sobě všechny, kteří se cítili být jiní a povzbuzoval je v páchání zhýralostí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený History Uncovered (@realhistoryuncovered)

A neměl nouzi ani o ženy. Z Amber Burch a Krystal Matlock se brzy staly jeho snoubenky. Nadobro se usadily v jeho domě hrůzy na 2749 Knob Hill Drive v Clemmonsu v Severní Karolíně. Prakticky mu bylo jedno, kdo tam byl. Hlavně, že se pila ptačí krev, obětovali králíci a pořádaly sexuální orgie plné drog. Všude se válely odpadky a tlející zvěř. Stěny byly potřísněny krví. A aby toho nebylo málo, mezi pentagramy na dvorku byly nalezeny kosterní pozůstatky dvou mužů. Amber i Pazuzu putovali za mříže. Oběti byly identifikovány jako Joshua Wetzler a Tommy Welch. Zanedlouho došlo i Krystal. Byla podezřelá z toho, že napomáhala ukrýt Wetzlerovo tělo. Vyšetřování prokázalo, že je Algarad oba zastřelil.

Neslavný konec Pazuzu Algarada

Snoubenky nakonec ve vězení prokázaly větší kuráž než sám Algarado. K vraždám se přiznaly a své tresty si odpykaly. On se však rozhodl, že si raději vezme život. V říjnu roku 2015 spáchal ve své cele sebevraždu. Ostrý nástroj, kterým si podřezal žíly, se však nikdy nenašel.

Zdroje informací:

Wikimepedia.org: Pazuzu Algarad

Allthatsinteresting.com: Meet Pazuzu Algarad, The Satanist Who Buried Bodies Behind His House of Horrors

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články