Příbuzní nacistického vůdce: Odmítli jeho dědictví i geny. Schválně nemají děti, aby rod vymřel

Rodina Adolfa Hitlera: Odmítli peníze za Mein Kampf i šířit geny nacistického vůdce
Zdroj: Profimedia
Adolf Hitler se narodil 20. dubna 1889 v rakouském Braunau am Inn Aloisi a Kláře Hitlerovým.Již ve školních letech vykazoval Adolf Hitler "vůdcovskou" povahu. Možná právě proto se často dostával do křížku se svým otcem, který byl taktéž dominantní.V první světové válce dosáhl Adolf Hitler na hodnost kaprála. Dle výzkumu Thomase Webera z Aberdeenské univerzity však nebyl žádným hrdinou. Určitě ne takovým, jak jej později popisovala nacistická propaganda.Adolf Hitler se moci oficiálně ujal 30. ledna 1933, kdy byl tehdejším německým prezidentem Paulem von Hindenburgem dosazen do funkce říšského kancléře. + 2 fotky+ 3 fotky

Kromě jednoho dítěte, které měl Adolf Hitler zplodit s mladou Francouzkou, nezanechal žádné potomstvo. Jeho rodina ale stejně nedokázala nést břímě toho, co nacistický vůdce napáchal ve 20. století, a tak se všichni rozhodli nikdy nemít děti...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 26. 03. 2023 16:00

Peter Raubal, Heiner Hochegger a Alexander, Louis a Brian Stuartovi-Houstonovi jsou naprosto odlišní muži. Peter a Heiner žijí v Rakousku, zatímco bratři Stuartovi-Houstonovi na Long Islandu, jen pár bloků od sebe. Přesto je spojuje jedna opravdu velká věc, jsou totiž potomci Adolfa Hitlera.

Poslední příbuzní Adolfa Hitlera

Byli a jsou to jediní zbývající členové pokrevní linie nacistického vůdce Adolfa Hitlera. Jsou si toho vědomi a jsou také rozhodnuti, že s jejich smrtí vše zanikne. Hitler se těsně před svou sebevraždou oženil s Evou Braun, jeho sestra Paula se nikdy nevdala. Tradovalo se jen, že kdysi měl mít dítě s mladou Francouzkou. To ale bylo vše. Lidé dlouhou dobu věřili, že se jeho děsivé geny již nebudou nikdy předávat...

Na počátku byl Alois Hitler

Než se Adolfův otec Alois oženil s jeho matkou Klárou, žil jistou Franni. Ta mu dala Aloise juniora a Angelu. Po válce si junior změnil jméno. Narodily se mu dvě děti - William a Heinrich. William Patrick Hitler, jehož náhrobní kámen je na úvodní fotografii k článku, byl otcem sourozenců Stuartových-Houstonových. Angela měla tři děti: Lea, Geli a Elfriede.

Geli Raubal a její románek s Adolfem Hitlerem známe všichni. Leo a Elfriede svůj život sebevraždou neukončili a taktéž měli děti. Leo byl otcem Petera Raubala, Elfriede byla zase maminkou Heinera Hocheggera.

"Ohavný" synovec Adolfa Hitlera

Sourozenci Stuartovi-Houstonovi věděli, koho mají v rodině. Jejich otce Williama totiž Hitler označil za ohavného synovce. Důvod? Před válkou se snažil trhnout něco na tom, že Němci fandí zpocenému malému velkému muži s ulízanými vlasy a bizarním knírkem. Jakmile ale skončil mír a Willy se dozvěděl, co má jeho strýc doopravdy za lubem, raději utekl do Ameriky.

Tam na Long Islandu vychoval čtyři syny, přičemž jeden z nich zemřel při autonehodě. Sousedé Williama vnímali dvojím způsobem. Někdo tvrdil, že byl až přehnaně americký, jiní v něm zase viděli určitý druh temnoty, který zřejmě zdědil po svém strýci.

Odmítli dědictví po Hitlerovi

Willy měl smůlu, vnuků se nedočkal. Jeho synové se zařekli, že nebudou rozšiřovat hitlerovskou linii. Taktéž se rozhodli i Peter Raubal a Heiner Hochegger. Když byla v roce 2004 odhalena Heinerova identita, vyvstala otázka, zda by neměla být žijícím dědicům vyplacená poměrná část za prodej knihy Mein Kampf.

Pochopitelně o to nikdo nestojí. Každý z nich chce mít jen svůj klid. V tomto století tak zanikne Hitlerův rod. Jeho činy ale zapomenuty nezůstanou.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Adolf Hitler

Allthatsinteresting.com: What Happened To Adolf Hitler's Family? Meet The Final Descendants Of The Führer

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články