Hannibal Lecter v sukni: Omaima Nelson rozčtvrtila, vykastrovala a uvařila svého muže

Hannibal Lecter v sukni: Modelka Omaima Nelson svého muže rozčtvrtila a částečně prý i snědla
Zdroj: Unsplash

Omaima Nelson byla egyptská modelka, která v osmnácti letech emigrovala do Spojených států. Tam se provdala za údajně násilnického manžela, kterého zavraždila a částečně prý i snědla. Ne nadarmo získala přezdívku Hannibal Lecter v sukni...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 18. 12. 2022 16:00

Omaima to neměla v životě lehké. Již jako dítě byla vystavena týrání a zmrzačení pohlavních orgánů. Narodila se v roce 1968 a v osmnácti emigrovala do Kalifornie, kde získal práci jako chůva a modelka. V roce 1991 se seznámila s Billem Nelsonem. Byl to bývalý pilot, který měl za sebou čtyři roky za mřížemi kvůli pašování marihuany. Zanedlouho se Bill mohl chlubit, že má o 33 let mladší manželku.

Vražda ve stylu Hannibala Lectera

Omaima měla později vypovědět, že Bill brzy ukázal svou násilnickou stránku. V roce 1991 ji měl na Den díkůvzdání sexuálně napadnout. Prý se ji pokusil znásilnit a poté uškrtit. V sebeobraně popadla lampu a praštila ho s ní do hlavy. Poté ho bodla nůžkami.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený History Uncovered (@realhistoryuncovered)

Tím to ale neskončilo. Omaima mrtvého manžela rozřezala na kusy a uvařila jeho hlavu a ruce. Pak ho ještě vykastrovala. „Je mi líto, co se stalo a že jsem ho rozřezala. Šlo mi o život...” prohlásila. Když svého činu litovala, proč si ale před zmrzačením Billova těla oblékla červené boty, červený klobouk a na rty nanesla červenou rtěnku?

Vyšetřování zmizení Billa Nelsona

Následující den smíchala Omaima manželovy ostatky s krocanem. Díky tomu se mohla zbavit podstatné části jeho těla, zbytek zabalila do novin a pytlů na odpadky. Poté zajela za svou přítelkyní, které nabídla 75 000 dolarů za to, že jí pomůže s likvidací těla. Kamarádka se však zachovala smysluplně a vše nahlásila.

Po domovní prohlídce našli vyšetřovatelé ve fritovacím hrnci ruce mrtvého manžela. V ledničce zase trůnila jeho hlava. To ale ani zdaleka nebylo celé tělo. Policisté se zajímali o to, kde se nachází zbytek, Omaima však trvala na tom, že je to vše. Znamená to snad, že část těla zkonzumovala?

Osud vražedkyně Omaimy Nelson

Soud s Omaimou začal v roce 1992. Její obhájce Thomas G. Mooney tvrdil, že jednala v sebeobraně. Navíc měla v minulosti prožít víc vztahů založených na týrání. A to prý muselo jednoho dne vybublat na povrch. Vyšetřování odhalilo, že žena trpí posttraumatickou stresovou poruchou.

Nicméně i přes tato zjištění byla za vraždu druhého stupně odsouzena k trestu odnětí svobody v délce 28 let až doživotí. V roce 2006 jí byla zamítnuta žádost o podmínečné propuštění. Ve vězení se ještě provdala za sedmdesátiletého muže, který však zemřel v roce 2011. Další slyšení o možném propuštění připadá na rok 2026.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Omaima Nelson

Allthatsinteresting.com: Omaima Nelson Endured Her Husband’s Abuse – Until She Killed Him And Cooked His Head

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články