3 znamení zvěrokruhu, která by z fleku mohla péct pro královský dvůr

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která by z fleku mohla péct pro královský dvůr
Zdroj: Unsplash

Moučníky, dezerty, sladké dobroty! Kdo by je neměl rád! Hvězdy speciálně zmiňují tři znamení zvěrokruhu, která nejenže sladké zbožňují, ale také dokážou napéct takové skvosty, že se po nich každý jen oblízne!

Jana Jánská
Jana Jánská 17. 02. 2023 06:00

Podle horoskopu pečení existují tři znamení zvěrokruhu, která obzvláště milují moučníky a z fleku by se mohla stát dvorním cukrářem na královském dvoře. Která to jsou?

Býk (21. 4. – 21. 5)

Čokoládový dort, čokoládová pěna, čokoládové řezy, prostě cokoliv čokoládového - to je to, co mají rádi Býci. Jsou schopní sníst tabulku čokolády na posezení, a když už něco upečou, stojí to za to. Mají totiž talent a vytříbenou chuť.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jestli někdo rád peče pro druhé, jsou to Blíženci. Milují vůni čerstvě upečeného chleba a muffinů. Ty umí naprosto excelentní a i jejich umění zdobit sahá daleko za běžný standard. Blížence vždy ze srdce potěší, když jejich strávníkům chutná.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna je v kuchyni jako doma, upéct třípatrový dort pro ni tedy není nic těžkého. Pokud chcete dokonalý moučník, kterým se budete chtít prezentovat, požádejte o něj Pannu. Zrozenci v tomto znamení zvěrokruhu milují kombinaci šlehačky a lesního ovoce, nesnáší máslové krémy a nikdy by neochutnaly pro ně příliš tuctové míša řezy.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články