Aprílové novoluní v Beranu: Přináší touhu po samostatnosti, názory ostatních půjdou stranou

Aprílové novoluní v Beranu: Přináší touhu po samostatnosti, názory ostatních půjdou stranou
Zdroj: Unsplash

První duben se ponese ve znamení ohnivého Berana a s ním přicházejícího novoluní. Podívejte se, co nás čeká (a nemine) a kterou skupinu ohrozí nejvíce. Víte, jaké jsou typické energie tohoto znamení zvěrokruhu a jak je můžete využít ve svůj prospěch?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 31. 03. 2022 06:00

V pátek 1. dubna 2022 nastane novoluní ve znamení Berana, které přináší silnou touhu po nezávislosti, vůli jednat podle sebe a odhodlání nechat názory ostatních za sebou. Novoluní je tradičně počátkem nového cyklu, nese s sebou příležitost změnit to, co už nechcete nechávat při starém. Je čas plánovat budoucnost.

Obnovte o novoluní svou životní sílu a vitalitu

Beranovi vládně oheň. Jeho základními energiemi jsou síla, soběstačnost, rozhodnost a odvaha. Přichází nová energie a čistí se blokády. Budete toužit po individualitě a novém životním směru. Opusťte své staré vzorce chování a přemýšlejte nad tím, co byste mohli změnit. Vždy je prostor, jak něco udělat lépe. Obnovte svou životní sílu a vitalitu.

Energie Berana se vyznačuje silnou samostatností, a to zejména s ohledem na situaci ve světě. Zejména touhu se za sebe postavit, ovládat svůj osud a mít své kroky pevně v rukách. Apeluje se zejména na pozornost vůči financím, tvoření finanční rezervy a nalezení přivýdělku. Někteří budou uvažovat i o změně práce, která je není schopna uživit tak, jak si představují.

Novoluní ovlivní ty, kteří trpí na migrény

Nenechte se tlačit od ostatních do věcí, které vám nejsou příjemné. Máte šanci dokázat, že se za sebe umíte postavit. Buďte aktivní a pracujte na svých vztazích. Pokud ukážete dostatečné pracovní nasazení, nemusíte se bát, že by se to brzy neodrazilo na vaší finanční situaci. Vaší největší předností budou rychlé reakce. Příležitosti, které během novoluní získáte, zdaleka předčí to, oč jste doposud usilovali.

Velkou pozornost byste měli během tohoto novoluní věnovat svému zdraví. Je nejvyšší čas začít dbát na stravu a pravidelnou sportovní aktivitu. Novoluní ovlivní hlavně zuby, jazyk, hlavu a tepny. Na pozoru by se měli mít ti, kteří opakovaně trpí na migrény. Stejně jako při úplňku se nedoporučuje žádný lékařský zákrok.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články