Drahé kameny pro Lvy: Křišťál jim pomáhá najít životní rovnováhu, bronzit přináší jistoty

Drahé kameny podle znamení – Lev: Křišťál pomáhá najít životní rovnováhu, bronzit přináší jistoty
Zdroj: Pixabay
Křišťál je průhledný kámen, který zvyšuje energii a koncentraci.Citrín - žlutý kámen s energií slunce, podporuje sebevědomí.Jantar - kámen slunce a vitality.Bronzit - hnědý kámen s kovovým leskem, posiluje sebevědomí a pomáhá s rozhodováním.+ 6 fotek+ 7 fotek

Které drahé kameny pomohou Lvům najít často chybějící sebevědomí a který je uklidní? Podívejte se, po kterém léčivém kameni sáhnout, když máte pocit, že se vám zkrátka nic nedaří.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 03. 05. 2022 06:00

Historie mocných kamenů sahá až do doby babylonské. Jsou součástí téměř každého náboženství a lidé je také často používají jako talismany. Přinášejí štěstí, bohatství, zdraví a pozitivní energii. Drahé kameny mají schopnost absorbovat energii a následně ji vydávat. Tím dokazují svůj vztah k jednotlivým planetám sluneční soustavy a potažmo k jednotlivým znamením zvěrokruhu. Které se nejlépe hodí pro Lvy?

Drahé kameny pro znamení Lva (23. 7. – 22. 8.)

Křišťál a znamení Lva

Díky křišťálu najdete životní rovnováhu. Posiluje energii a dodává sebevědomí. Pojem křišťál může označovat různé kameny, které se zformovaly do geometrického obrazce, jako je například křemen, který je ceněn jak pro svou krásu, tak pro své potenciální léčivé vlastnosti.

Citrín a znamení Lva

Citrín přináší do života klid, Lvi často nevědí, kde jim hlava stojí, a snaží se zvládnout deset věcí najednou. Citrín povzbuzuje odvahu a chuť pustit se do nových úkolů, pomůže vám tak hlavně v práci. Citrín, odrůda křemene, je známý pro svou zářivě žlutou až hnědo oranžovou barvu a je často spojován s prosperitou a úspěchem; díky své trvanlivosti a cenové dostupnosti je oblíbeným šperkařským kamenem.

Smaragd a znamení Lva

Smaragd otvírá ve Lvech brány soucitu a touhu pomoci druhým. Smaragd pomůže zrozencům v tomto znamení nalézt lásku. Tento drahý kámen je člen rodiny minerálů berylů, je známý především pro svou zářivou, sytě zelenou barvu a je spolu s diamantem, rubínem a safírem jedním z tradičních "čtyř drahých" kamenů.

Olivín a znamení Lva

Olivín silně harmonizuje duši a pomáhá nalézt tu správnou cestu. Olivín pomůže s životní energií a čistí tělo. Kdo chce soustředit myšlenky pouze pozitivním směrem, tento zelený kámen s vysokou tvrdostí mu k tomu bude nápomocen. Olivín je kámen, který pomáhá při emocionálních problémech a podporuje lásku a hojnost. Tento spojován se zrozenci ve znamení Kozoroha, kterým pomáhá při dosahovat finanční stability a úspěchu.

Bronzit a znamení Lva

Bronzit přináší jistoty a stabilitu. Bronzit dokáže ochránit před depresí. Bronzit je hnědý minerál, který se používá jako ochranný kámen. Pomáhá s odstraňováním negativní energie a zvyšuje sebevědomí.

Karneol a znamení Lva

Nezapomeňme ani na karneol, který Lvům dodává potřebné sebevědomí. To jim navenek nechybí, ale uvnitř to jsou často citlivé a zranitelné bytosti.

Jantar a znamení Lva

Jantar napomáhá optimismu. Technicky vzato není jantar drahým kamenem, ale zkamenělou pryskyřicí. Je proslulý svými teplými zlatavými odstíny a může obsahovat pradávný hmyz nebo části rostlin, což z něj činí okno do minulosti. Je tak oblíbený nejen mezi šperkaři, ale i paleontology.

Další kameny pro znamení Lva

Tygří oko Lvům pomůže udržet si pozitivní myslsluneční kámen spolehlivě zažene negativní myšlenky. Nešlápnete vedle ani s křemenem nebo rudrakšou.

Charakteristika znamení Lev: Doma milující bytosti, v práci generálové

Lev vždy chrání slabší a dýchá pro rodinu. Zároveň však touží po úspěchu, proto si jde tvrdě za svým. Miluje obdiv a organizační schopnosti má zkrátka v krvi. Slunce Lva přímo předurčuje k touze po pozornosti. V žádném jiném znamení zvěrokruhu nenajdete tolik přirozených vůdců a generálů, jako právě v tomto. V práci diktátoři, doma milující bytosti.

Mají pořádný smysl pro dramata a jejich hádky jsou často plné emocí. Neumějí nic dělat jen napůl a dlouhodobě nesnesou podřazené postavení. Chtějí, aby se svět točil kolem nich a podle toho také jednají. Jsou sebejistí, podnikaví a zároveň velkorysí. Nesnesou křivdu.

Zdroje informací:

Svetmineralu.cz

Milujemekameny.cz

Eppi.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články