Horoskop hubnutí do plavek: Jak jsou na tom jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Horoskop hubnutí do plavek: Jak jsou na tom jednotlivá znamení zvěrokruhu?
Zdroj: Pixabay

Léto je tu, tropy přijdou už o víkendu, takže je čas zásobit šatník novými plavkami, které budou hitem letošní sezóny. Jaký střih však vaší postavě lichotí a na co byste měli rozhodně zapomenout?

Jana Jánská
Jana Jánská 23. 06. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani by měli nakombinovat dietu a sport, jinak do plavek zhubnout nestihnou. Omezte výrazně přísun sacharidů a zaměřte se na konzumaci zeleniny a luštěnin. Ideální sport je pro vás jízda na kole nebo běh.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Pro Býky jsou ideální takové cviky na hubnutí, při kterých pracují se svým tělem. Jóga, pilates, kruhový trénink, to je to, co jim ubere kila a vytvaruje postavu do plavek.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci mají štíhlou postavu danou geneticky, proto se letos opět nemusí bát odhalit bříško i zadek. Je nespravedlivé, že se Blíženci většinou cpou samými nezdravými věcmi a přesto vypadají jak ze žurnálu.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Najděte si parťáka, se kterým budete chodit cvičit alespoň dvakrát týdně, protože jinak to brzy vzdáte. Musí to být někdo, kdo vás ke sportu dokope a nespokojí se s vaším odmítnutím, které ho bude potkávat často.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi nesnáší posilovny, kolektivní sporty ani běh či jízdu na kole. Jediný sport, který jsou schopní provozovat je plavání. Nutno však říct, že díky němu mají skvělou postavu a mohou se tak beze strachu ukazovat.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny nebudou letos ve formě, i kdyby se týraly hlady. Letos rozhodně budou ukazovat co nejméně. Sáhněte tedy rozhodně po jednodílných plavkách, které skryjí větší bříško.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy strašně rádi tančí, proto je pro ně ideální zumba, nebo třeba kurzy latinskoamerických tanců. Nejen, že se při ní vyřádí, ale spálí velké množství kalorií a zhubnou do plavek raz dva.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Zaměřte se na potraviny bohaté na vlákninu, aby začalo správně fungovat vaše zažívání. Pak nejen zhubnete, ale budete se cítit lépe a zdravěji. Začněte ale teď hned, není čas ztrácet čas.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Omezte sladkosti, zmrzliny a alkohol. Tak málo stačí a budete mít i bez cvičení postavu jako lusk. Váš problém není v pohybu, ale v životosprávě, která je opravdu strašná.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou trpěliví, proto by měli počítat kalorie, jako jedno z mála znamení u toho totiž vydrží. Neskutečně jim to pomůže a vypadat budou po pár týdnech skvěle.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Střelci milují týmové sporty. Nejlépe zhubnou díky basketbalu, volejbalu nebo fotbalu. Také by měli vsadit na citrusy. Dělají jejich metabolismu dobře a ztrácí po nich kila.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby musí vyrazit do fitka a přestat jíst po večerech. Nejvíc jim totiž chutná večer u televize. Jsou schopné sníst balíček chipsů na posezení. Takže dost obžerství a vzhůru zvedat činky.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články