Speciální horoskop k MDŽ: Jaké jsou ženy narozené v jednotlivých znameních zvěrokruhu?

Speciální horoskop k MDŽ: Jaké jsou ženy narozené v jednotlivých znameních zvěrokruhu?
Zdroj: Freepik

V úterý 8. března 2022 oslavíme Mezinárodní den žen. Na našem území je, mnohdy neprávem, spojován s bývalým režimem, který tento významný den využil k masivní propagandě. Jeho pointa však tkví v úplně něčem jiném. Je věnovaný ženám, rovnoprávnosti a boji za solidaritu. Podívejte se při této příležitosti, jaké jsou ženy narozené v jednotlivých znameních zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 08. 03. 2022 06:00

Mezinárodní den žen není jen o rudém karafiátku. Ve skutečnosti jeho historie sahá do USA, kde se stal symbolem boje za volební právo žen. To nebylo vždy samozřejmostí, ve Švýcarsku bylo ženám upíráno dokonce až do 70. let minulého století.

Ať už tento den slavíte či nikoliv, podívejte se při této příležitosti na speciální horoskop! Jaké jsou zrozenkyně jednotlivých znamení zvěrokruhu a co je pro ně typické?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnářky jsou silné a nezávislé osobnosti, které se nebojí žádné životní překážky. Vždy si vědí rady a bývají velmi úspěšné ve všem, do čeho se pustí. Důležitá je pro ně svoboda a důvěra. Jejich partner by je neměl v ničem omezovat, pak jsou spokojené a pro vztah dýchají.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Rybičky jsou velmi ženské bytosti, kterým vyhovuje teplo rodinného krbu. Bývají skvělé hospodyňky, jež se vždy obětují pro druhé. Někdy až na úkor vlastního štěstí. Rodina je pro ně zkrátka středobodem vesmíru. Jen s trpělivostí bývají trochu na štíru...

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Emancipované ženy, které zkrátka vědí, co chtějí. Bývají ambiciózní a živelné, cizí jim však nejsou ani náhlé výbuchy emocí, nehádají se ale dlouho. Rychle zapomínají a v ničem se dlouho nerýpou, což ocení zejména mužský protějšek po jejich boku.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Spolehlivá, milá a zodpovědná žena se skrývá pod tímto znamením, které má neuvěřitelný cit pro romantiku, umění a věrnost. Nenávidí změny a vztahu dávají vždy 100 %. Jsou pracovité a umějí doma udržovat pohodu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Přátelské ženy v tomto znamení mají mnohdy problém najít lásku, protože čekají na tu obrovskou, pohlcující. Jsou otevřené a veselé, ve společnosti bývají velmi oblíbené. Nejsou to peciválky. Víkendový výlet vždy uvítají!

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Emocionálně založené ženy, které mají rodinu na prvním místě. Umějí oddaně milovat a nikdy nestaví kariéru nad rodinu. Jsou ctižádostivé a odhodlané, také rády nakupují. Muži mají občas problém půjčit jim svou platební kartu, už vědí, co to obnáší...

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Temperamentní a energické ženy ve Lvu zaujmou zkrátka každého. Bývají neskutečně krásné a charismatické, nechybí jim sebedůvěra. Pokud uvidíte ženu, která je na první pohled sexy a ví co chce, dost pravděpodobně to bude Lvice.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Jsou to tvrdé realistky, které si jdou za tím, co si v životě vysnily. Nechávají si spoustu věcí pro sebe a nebývají upovídané. Naopak stojí nohama pevně na zemi a soustředí se primárně na kariéru. Umějí perfektně materiálně zabezpečit rodinu.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy jsou jemné bytosti, které vynikají svou citlivostí. Umějí naslouchat a bývají druhému skvělou vrbou. Nekoukají se na svět černobíle, vždy chtějí znát podstatu věci. Rodina je pro ně na prvním místě, nebývají to kariéristky.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štírky jsou velmi silné osobnosti, které by zachránily svět. Jsou loajální a odvážné. Dokážou odhalit jakoukoliv lež, ani závan nevěry jim tak nezůstane skryt. Mají velký smysl pro spravedlnost a oplývají velkou životní energií.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Jsou milé, přátelské až úslužné v mnoha ohledech. Snaží se, aby se vedle nich každý cítil dobře. Mnohdy nevěří vlastnímu úsudku a naprosto zbytečně se podceňují. Mívají dobré srdce a nikdy nikomu úmyslně neublíží.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jsou klidné a vyrovnané, důležitá je pro ně rodina. V životě bývají velmi úspěšné, umějí využít své silné stránky. Mají smysl pro povinnost, jen v hádce se někdy až příliš vyžívají. Působí vážně a seriózně.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články