Mezinárodní den žen podle horoskopu: Štírka chce vášeň, Ryba romantiku!

Mezinárodní den žen podle horoskopu: Štírka chce vášeň, Ryba romantiku!
Zdroj: Pixabay
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Ženy narozené ve znamení Berana potěšíte, když pro ně naplánujete nějakou sportovní aktivitu. Z květin jsou optimální volbou červené tulipány.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Ženy "Býčice" si rády odpočinou v horké vaně při svíčkách. A také nikdy nepohrdnou dobrým jídlem!BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Lidé narození ve znamení Blíženců se obecně velmi rádi baví, a to platí i pro ženy. Uspořádejte jim doma oslavu, alespoň ve dvou!RAK (22. 6. - 22. 7.): Ženy narozené ve znamení Raka tento den nejraději oslaví v rodinném kruhu, kde si pochutnají na dobré večeři a víně.+ 8 fotek+ 9 fotek

Mezinárodní den žen (MDŽ) je skvělou příležitostí, jak si připomenout sílu ženskosti a zásluhy příslušnic něžného pohlaví. Každoročně 8. března dostává prostor ženská moudrost, něha i krása, kdy muži projevují opačnému pohlaví pozornost a úctu.

Jana Matušková
Jana Matušková 07. 03. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana ocení na MDŽ především to, že tento svátek připomíná ženskou svobodu. Pokud chcete Beranku nějak potěšit, naplánujte na tento den v rámci možností (!) vzrušující aktivitu, třeba fyzicky náročnější sport. Z květin jí udělá radost puget červených tulipánů. Speciální tipy, jak potěšit ženu narozenou v tomto znamení zvěrokruhu, najdete v galerii!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Byčice touží hlavně po klidu a domácím štěstí. Parter jí udělá radost, když doma uvaří dobrou večeři a pak si společně sednou se sklenicí vína. Z květin volte čajové růže nebo drobné karafiátky, které nejlépe vystihují spíše konzervativní smýšlení Býčic. Speciální tipy, jak potěšit ženu narozenou v tomto znamení zvěrokruhu, najdete v galerii!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně jsou rády, když se připomínají nejrůznější ženská nej, protože patří ke svobodomyslným ženám. Milují, když si s nimi partner večer někam vyjde. Vzhledem k současné situaci to pro ně bude trochu komplikovanější. Hezký večer jim však můžete připravit i doma. Jako dárek jim přinese jarní květinu, která má krásnou a osvěžující vůni. Speciální tipy, jak potěšit ženu narozenou v tomto znamení zvěrokruhu, najdete v galerii!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice jsou rodinně založené, proto na tomto svátku nejvíce vyzdvihují ženu jakožto manželku a matku. Myslete na to, když jim budete vybírat dárek. Račice ocení také nejrůznější přáníčka od dětí, které jejich ratolesti vlastnoručně vyrobily. Speciální tipy, jak potěšit ženu narozenou v tomto znamení zvěrokruhu, najdete v galerii!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice jsou sebevědomé a tento svátek vnímají jakožto oslavu ženské emancipace. Jejich partner by měl Lvici originálním způsobem pochválit a dát jí najevo, jak moc si jí váží. Lvici nadchnete velkým pugetem rudých růží nebo dárkem v podobě parfému. Speciální tipy, jak potěšit ženu narozenou v tomto znamení zvěrokruhu, najdete v galerii!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou velmi praktické, takže si na romantická gesta příliš nepotrpí. Přesto jsou rády, když si někdo všimne toho, co dělají, a umí to náležitě ocenit. Pokud se rozhodnete za Pannu převzít na jeden den její domácí povinnosti, nezapomínejte na to, že jejímu kritickému oku nic neunikne! Speciální tipy, jak potěšit ženu narozenou v tomto znamení zvěrokruhu, najdete v galerii!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou velice ženské a dělá jim dobře, když je někdo obdivuje. Tyto ženy bývají umělecky založené, takže je potěšíte kvalitní knihou, dobrým filmem či seriálem či něčím kreativním. Z květin volte ty jemnější a romantické, jako jsou třeba růžové růže nebo bílé lilie. Speciální tipy, jak potěšit ženu narozenou v tomto znamení zvěrokruhu, najdete v galerii!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírky jsou velice tajemné a mohou navenek dělat, že se jich tento svátek nijak netýká. Ve skrytu duše však po malé pozornosti touží. Mezi květinami je jednička exotická orchidej, jejíž vůni Štírky milují. Štírky jako dárek ocení také sexy prádlo nebo punčochy - a vášnivé pokračování! Speciální tipy, jak potěšit ženu narozenou v tomto znamení zvěrokruhu, najdete v galerii!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně jsou velice svobodomyslné a dokáží zapomenout na to, že 8. března nějaký Mezinárodní den žen vůbec je. Jejich partner jim udělá radost, když sám vymyslí a naplánuje nějakou netradiční a novou aktivitu, byť by se mělo jednat o tu domáckou. Střelkyni potěší také kniha nebo dobrý film. Speciální tipy, jak potěšit ženu narozenou v tomto znamení zvěrokruhu, najdete v galerii!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky jsou spíše domácí typy, které ocení jakoukoli pozornost ze strany partnera! Jejich unaveným kloubům a svalům udělá dobře masáž nebo horká koupel při svíčkách. Nic nezkazíte ani květinou, kdy volte jednodušší a konzervativnější vazby. Speciální tipy, jak potěšit ženu narozenou v tomto znamení zvěrokruhu, najdete v galerii!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky si potrpí na originalitu, takže se vyhněte všem klišé. Pokud se rozhodnete Vodnářku uctít dobrou večeři, volte takovou, která je netradiční či exotická. Radost jí uděláte také nějakým drobným uměleckým předmětem, který musí být vkusný! Speciální tipy, jak potěšit ženu narozenou v tomto znamení zvěrokruhu, najdete v galerii!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou citově založené, proto budou rády za jakékoli upřímné vyznání. Ryby jsou romantičky, takže je potěší kytice růží nebo kopretin. Pokud si chcete u Ryby šplhnout, zkuste vyznání zveršovat, Žena narozená ve znamení zvěrokruhu Ryby totiž miluje jakýkoli pokus o zamilované gesto! Speciální tipy, jak potěšit ženu narozenou v tomto znamení zvěrokruhu, najdete v galerii!

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články