Horoskop minerálů: Jaký kámen vás nabije energií a který podpoří vaši imunitu?

Horoskop minerálů: Jaký kámen vás nabije energií a který podpoří vaši imunitu?
Zdroj: Pixabay

Léčivé minerální kameny jsou lidmi využívány pro svou magickou moc už od nepaměti. Když však kámen nezvolíte správně, jeho pomoc vám může být k ničemu. Když naopak sáhnete po tom pravém, léčebná síla se znásobí. Který je ten pravý léčivý kámen právě pro vás?

Jana Jánská
Jana Jánská 10. 10. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou tvůrčí, bojovní, odvážní a rozhodní, proto se k nim hodí kameny jako achát, akvamarín, ametyst nebo avanturín. Také se snadno stávají terčem posměchu kvůli tomu, že jsou tak trochu šprti.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci mají silnou osobnost, jsou sebevědomí, sebestřední a vždy chtějí mít hlavní slovo. Mají velké sny, ambice i organizační schopnosti, proto často končí ve vedoucích funkcích. Jejich osudovými kameny jsou citrín, fluorit, granát, chryzokol a jantar.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou spravedliví, upřímní a pracovití. Nemají rádi neúspěch a to, když se špatně a málo vyspí. Také mají sklony k obezitě, měli by si tedy hlídat stravu. Mezi jejich kameny patří azurit, čaroit, dioptas, dumortierit i granát.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Rak je energický, vždy připravený, odhodlaný a připravený dotáhnout své sny ke zdárnému konci. Mají cit pro estetično, krásné a příjemné věci. Jejich osudovými kameny jsou achát, akvamarín, avanturín a azurit.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou velmi pořádkumilovní, čistotní, soustředění a pečliví. Mají rádi řád a systém. Mají smysl pro humor, ale k ostatním umí být i pěkně kritičtí a panovační. Jejich osudovými kameny jsou ametyst, avanturín, amazonit, beryl a citrín.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou klidné, trpělivé, rozvážné a empatické. Jsou ale také často lítostivé, choulostivé a potřebují dodávat sebevědomí. Jsou šetrné a mají rádi pocit domácího zázemí. Jejich osudovými kameny jsou jantar, jaspis, karneol, křišťál a labradorit.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou velmi chytré, inteligentní a vzdělané. Jsou ale také nepraktické a běžném životě nepoužitelné. Kvůli své neschopnosti vést tým často přijdou o práci snů. Jejich osudovými kameny jsou apofylit, citrín, chalcedon, chryzoberyl a chryzokol.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři patří mezi spravedlivá znamení, která nesnáší lež a křivdu. Jsou empatičtí, ochotní a upřímní. Jejich jednání se dá považovat většinou za velmi diplomatické, neradi totiž jdou do konfliktu. Jejich osudovými kameny jsou růženín, safír, sluneční kámen a topaz.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci jsou velmi kreativní, originální a vznětliví. Pro peprné slovo nejdou daleko, a když vše nejde podle jejich představ, je lepší se jim klidit z cesty. Jejich osudovými kameny jsou křišťál, měsíční kámen, obsidián, opál nebo safír.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi mají rádi dobrodružství, adrenalin a pohyb. Jsou akční a nevydrží na jednom místě. I v lásce jsou však přelétaví a nikdy se nebojí říct pravdu do očí, i když je bolestivá. Jejich osudovými kameny jsou rodonit, rubín, safír, sardonyx a smaragd.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou velmi bystří a mají přehled. Také mají dobrou intuici a umí odhadnout lidi. Jejich nejlepší vlastností je snaha o ekologické smýšlení. Jejich osudovými kameny jsou onyx, rodochrozit, rubín, spinel a topaz.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby nemají žádné sebevědomí, jsou ale velmi chytré a to jim často pomáhá se prosadit. Kdyby však byli o něco méně stydlivé, mohly by se dopracovat ještě výš. Jejich osudové kameny jsou  achát krajkový, akvamarín a ametyst.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články