Horoskop nemocí: Kdo by si měl dát pozor na koronavirus a koho potká angína?

Horoskop nemocí: Kdo by si měl dát pozor na koronavirus a koho potká angína?
Zdroj: Pixabay

V poslední době toho slyšíme o nemocích víc než dost. Máte se bát někoho obejmout, abyste se nenakazili koronavirem, nebo vám spíš hrozí, že si zlomíte nohu?

Jana Jánská
Jana Jánská 18. 10. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berany často trápí problémy se zuby. U zubaře tráví spoustu času a investují nemálo peněz. I když se o své zuby starají, genetické dispozice jim zdravý chrup nepovolují.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci by si měli dát pozor na krční páteř, ta je jejich prokletím. Měli by se tedy pravidelně protahovat, cvičit a nehrbit se. Trpí také často angínami a měli by více doplňovat do těla vitamíny.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci prý mají křehkou kostru, proto často trpí na zlomeniny. V dětství měli stále zlámané ruce nebo nohy. I dnes by si měli dát pozor na nebezpečné dopady a došlapy.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Raky trápí slabý žaludek. Jak jim jen trochu něco nesedne, jde to ven. Jsou znamením, které nerado v jídle experimentuje a ví proč. Trávicí trakt Raků prostě není na nějaké hokusy pokusy zvědavý.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvy už delší dobu trápí srdíčko. Bojí se však navštívit lékaře, aby se nedozvěděli nějakou nemilou zprávu. Raději to tají a dělají že nic. Měli by se však probrat a pomoc specialisty vyhledat.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny trpí na vyrážky, ekzémy, nevyhýbají se jim ani modřiny a odřeniny. Je to ale tak vše, co je trápí, jinak je jejich zdravotní stav ukázkový.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy trpí bolestivou a intenzivní menstruací. Často je také trápí ženské problémy a rakovina děložního čípku. Také by měly dbát do pitný režim, ani jejich ledviny nejsou totiž úplně ukázkové.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíry často trápí bolesti hlavy, migrény i otřesy mozku. Na hlavu by si tedy měli dávat velký pozor a na kole bez helmy nikdy nejezdit. Mohlo by to dopadnou daleko hůře.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci by hned po třicítce měli začít užívat kolagen. Jejich klouby jim to totiž jednou vrátí. Patří totiž mezi znamení, která mají s pohybovým aparátem problémy.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi často trpí na chřipky, angíny i virózy. Byli také ohroženou skupinou v boji s koronavirem. Jejich tělo se neumí proti virům bránit. Je tedy nutné mu dodávat vitamíny, bylinky a doplňky stravy, které ho udělají silnější.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři mají často problémy se zrakem. Nosí brýle nebo kontaktní čočky a často mají velký počet dioptrií. Nevyhýbají se jim ani nemoci jako šedý zákal.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou emotivní, citlivé a velmi empatické, proto je jejich slabinou především psychika. Většina jejich tělesných neduhů a nemocí pramení právě ze stresu a psychické nepohody.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články