Horoskop omezení: Co je pro jednotlivá znamení na nynějším životě nejtěžší?

Horoskop omezení: Co je pro jednotlivá znamení na nynějším životě nejtěžší?
Zdroj: Freepik

Karanténa doléhá na nás všechny, každému však nejvíc chybí něco jiného. S nastupujícími vánočními svátky je pro nás samota těžší a těžší. Co je pro nás ta největší slabina a čím trpíme úplně nejvíce?

Jana Jánská
Jana Jánská 21. 12. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berana mrzí, že jsou uzavřena nejrůznější sportoviště a nepořádají se sportovní utkání. Život v karanténě je pro Berany dost nuda, kterou nesnášejí. Beran nechce být zavřený doma, proto rád zajde na procházku do lesa či se vydá na výlet na kole. Potřebný pohyb si dokáže kompenzovat cvičením doma.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Býk si potrpí na dobré jídlo, proto není rád, že nemůže navštívit svou oblíbenou restauraci. Svá oblíbená jídla si vaří doma a neváhá si karanténu zpříjemnit něčím sladkým. Odpočinek má rád, přesto ho nebaví jenom sedět a koukat na televizi či do počítače. Býk má také silný vztah k přírodě, proto se jde rád projít ven.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blížencům vadí, že se nemohou tolik setkávat s přáteli a lidmi všeobecně. Blíženci jsou velmi společenští, proto rádi navštěvují nejrůznější akce, které jsou nyní zrušené. Chybí jim také povídání u kávy v jejich zamilované kavárně. S přáteli komunikují alespoň telefonicky a po chatu.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Raci mají strach o svoje blízké a představa nákazy je přímo děsí. Dbají proto na dodržování všech opatření a hygienických zásad. Rak se také nechává rád hýčkat na masážích nebo na pedikúře, kterou teď navštívit nemůže. Svůj vzhled přesto udržuje, jak se dá.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lev mívá zájem o kulturu, proto ho mrzí, když nemůže navštívit divadlo či kino. Kvalitní filmy na které neměl doposud čas zhlédne alespoň doma. Také ho mrzí, že přišel o společnost a lidi, kteří ho pravidelně zahrnují komplimenty. Neváhá proto vystavit pár fotek na sociální sítě.

PANNA (23. 8. – 22. )

Panny velmi dbají o svoje zdraví, proto je děsí představa jakékoli nákazy. Snaží se posilovat svojí imunitu, jak je to jen možné a neustále sledují zprávy, aby věděly, jak se situace vyvíjí. Pannám může často chybět jejich práce a kolegové, jelikož Panny nedokáží nic nedělat.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy mají smysl pro umění, proto jim chybí galerie a divadla. Na jisté sebevzdělávání nezapomenou ani v době karantény, když se konečně dostanou ke knize, kterou dostaly k Vánocům či narozeninám. Váhy si také potrpí na svůj vzhled a mrzí je, že musí oželet návštěvu kadeřnictví nebo kosmetiky.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štír je nedůvěřivý k lidem a jeho obavy se mohou v tomto čase prohloubit. Štír se může stranit svých přátel a známých, jelikož má strach, aby nebyli přenašeči. Volný čas zrozenci tohoto znamení využijí k přemýšlení o sobě samém a dokonale si naplánují, co budou dělat, až karanténa skončí.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelci velice rádi cestují, proto je trápí otázka uzavření hranic a letošní dovolené. Život si zpříjemňují alespoň procházkami v přírodě. Ve volném čase Střelci nezahálejí a snaží se zdokonalit si svoje jazykové znalosti. Také rádi sledují nejrůznější dokumenty.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi mají potřebu stoupat, proto nejsou rádi, že jejich kariéra poněkud stagnuje. Vše si vynahrazují prací doma, kdy jsou schopní zrekonstruovat byt či vylepšit zahrádku. Volný čas teď rádi tráví právě na zahradě, kterou dokáží proměnit v oázu klidu.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář je velice činorodý a rád se věnuje nejrůznějším aktivitám, které se teď uskutečnit nedají. Vodnář je ale vynalézavý a dokáže se zabavit v jakékoli době. Svými výrobky se pak pochlubí na sociálních sítích a neváhá rozdávat rady, jak podobnou věc vyrobit.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou soucitné, proto je trápí, že je někdo nemocný. Ryby rády pomáhají druhým, takže se rády zapojí do různých dobrovolnických programů. Zrozenci tohoto znamení by měli myslet na svoji psychiku a duševní očistu, pomůžou meditace a dechová cvičení.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články