Horoskop podle magických run: Raci by měli komunikovat s okolím, Ryby čeká cenná ztráta

Horoskop podle magických run: Raci by měli komunikovat s okolím, Ryby čeká cenná ztráta
Zdroj: Pixabay

Runy patří již od pradávna k magickým tajemným symbolům. Dodnes nesou určitá poselství a my vám nyní prozradíme, co říkají právě o vašem znamení.

Jana Jánská
Jana Jánská 16. 06. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Nepříjemná situace se začne obracet ve váš prospěch. Nemyslete si ale, že máte vyhráno. Nic není rozhodnuto. Rozhodně ale ničemu nepomůžete svým ukvapeným jednáním, nechce věcem volný průběh.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Buďte opatrní v komunikaci s okolím i svými blízkými. Volte slova. Mohli byste ublížit, aniž byste si to vůbec uvědomovali. Také by to mohlo způsobit roztržku v rodině a nesnesitelné dusno.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Napočítejte si do deseti, než něco řeknete nebo uděláte. Zkuste být trpěliví a tolerantní. Pak bude váš vztah probíhat v harmonii a ve svém partnerovi probudíte skrytá pozitiva.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Pomáhejte a jednou se vám to vrátí. Vyslechněte kamarádku, pošlete peníze na charitu, pomozte seniorovi s nákupem, všechno se počítá. Také vám neuškodí více komunikovat s okolím.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Tento měsíc vás zachrání dobrá intuice. Jen díky ní se nepustíte do riskantního byznysu, který by vám mohl způsobit pěknou díru v rozpočtu. Důvěřuj, ale prověřuj, tím se rozhodně řiďte!

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Buďte kreativní, vyplatí se vám to. Spolu s dokonalými organizačními schopnostmi, které máte, to můžete dotáhnout daleko. Jen buďte trpěliví, nic neuspěchejte a dejte všemu čas.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Dozvíte se něco, co bude mít zásadní vliv na váš vztah. Připravte se na to, že by to nemuselo dopadnout dobře. Veškeré staré křivdy a lži vyjdou najevo.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Rozhodněte se, kam se chcete ubírat dál, kam chcete, aby váš život směřoval. Také si dejte do pořádku staré resty, mohly by vás v budoucnu nemile překvapit. Je nejvyšší čas se chovat zodpovědně.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Pokud máte finanční nouzi, soudíte se o majetek nebo čekáte na dědictví, měli byste se dočkat. Čeká vás velmi finančně příznivé období a budete si užívat luxusu. Buďte čestní a upřímní, vyplatí se vám to.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Začínáte novou etapu života a je nejvíce nutné se oprostit od té staré. Začněte si plnit sny a uvidíte, jak vás život začne konečně zase bavit. I v lásce by se vám mělo začít dařit.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Čeká vás velké zklamání, radu hledejte u někoho staršího a zkušenějšího. Myslete na to, že minulost vás vždy dožene a začněte sekat dobrotu. Příště byste z toho už nemuseli vybruslit.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Pokud se chystáte na cesty, mějte se na pozoru, mohli byste přijít o nějakou cennost. Nepodléhejte nátlaku a stůjte si za svým, vyplatí se vám to. Váš názor je důležitý.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články