Horoskop silných stránek: Kdo dnešní krizovou dobu ustojí a kdo si sáhne na dno?

Horoskop silných stránek: Kdo dnešní krizovou dobu ustojí a kdo si sáhne na dno?
Zdroj: Freepik

Každý člověk snáší obtížné životní situace jinak. Jak jste na tom se silnými stránkami vy? V čem dokážete být ostatním oporou a kdy si nevíte rady ani vy?

Jana Jánská
Jana Jánská 13. 10. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Má obrovskou schopnost se prosadit , utvrdit se ve správnosti svého konání, je aktivní, odvážný a je ochoten chopit se iniciativy. Svoji energii nasazuje konstruktivně. Beran je přirozená osobnost, která se dokáže oddat svým tělesným pudům. V průběhu života rozvíjí své vrozené vůdcovské schopnosti a je velmi cílevědomý.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Má schopnost se distancovat a materiálně se zajistit. Dokáže si vytvořit vlastní svět (duševní i materiální), má vlastní životní styl a bohatý vnitřní život. Těžiště přitom spočívá v rozvoji vlastní hodnoty a umění si užívat. Za svým cílem jde Býk vytrvale. Je praktického založení.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Disponuje vyvinutou schopností se vyjádřit, doprovázenou živou mimikou a gestikulací. Rád vystupuje na veřejnosti, je nadaný na učení, mnohostranný, rétoricky nadaný, a proto jsou ceněny jeho komunikační schopnosti. Je schopen logicky myslet, rozvíjí své praktické a technické dovednosti. Jeho zvláštní silnou stránkou je schopnost získání a příjmu informací a jejich dalšího předávání.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Vyznačuje se vysokou schopností vnímat, má schopnost duševní lásky a něžnosti. Umí přijímat i předávat dál pocit bezpečí, ostatní bere takové, jací jsou, a akceptuje je.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Je schopný samostatně pracovat a podávat dobrý výkon. Sám se může řídit, vybudovat firmu, rozvíjet své tvůrčí schopnosti a pedagogický um. Jedním slovem – seberealizace. Konstruktivní Lev je i v partnerském svazku velmi činorodý a uvolněný.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Naučila se ukazovat svoje city a pocity. Má velmi vyvinutou schopnost vnímat a pozorovat. Umí dobře analyzovat a duševně reagovat, má cit pro ekonomii a je schopna s láskou pečovat sama o sebe, o svůj charakter.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Jsou schopny navazování kontaktu a partnerství. Díky kompromisům a výběru nacházejí správnou míru, vyrovnávají vnější s vnitřním. V partnerství platí pravidla rovnosti, erotické schopnosti se rozvíjejí. Váha si sama pro sebe najde svůj vkus.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Je schopný vést vztah, má vlastní názor, je schopný proměny a změny, nachází svoji vlastní cestu. V práci je pilný a přesný.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Má schopnost se vyjadřovat, je otevřený a tolerantní, schopný se vzdělávat, dokáže vybudovat a dále rozvíjet partnerský svazek, má vlastní světonázor a nachází smysl svého života.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Zná zákony života. Své vědomí zaměřuje na uskutečnění cílů. Je koncentrovaný, má vlastní měřítka, pracuje plynule a je vnitřně i zvnějšku stabilní a vyrovnaný.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Je schopen se sám osvobodit od vnitřních tlaků, podporuje emancipaci. Dokáže prožívat svobodu a nezávislost, jeho postoje vůči okolí jsou přátelské povahy. Je schopen se sám změnit a mívá dobrou intuici.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Mívají mnoho předtuch a duševních vjemů. Přes svoji zdrženlivost dokáží vnímat svá práva a nést zodpovědnost. Ryba je schopna nahlédnout do pozadí dění a rozplétat destruktivní vzorce chování a myšlení. Ryby jsou znakem aktivního rozšiřování vědomí.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články