Horoskop štěstí na listopad 2020: Komu se bude dařit dobře?

Horoskop štěstí na listopad 2020: Komu se bude dařit dobře?
Zdroj: Freepik

Žijeme v neustálém strachu, napětí a izolaci. Pocit štěstí se z našich životů vytratil. Je tedy třeba naučit se zase žít a nebát se. Být šťastní, usměvaví a spokojení, to je ten pravý recept na to, aby nás obcházely všechny nemoci.

Jana Jánská
Jana Jánská 11. 11. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Štěstí přinese Beranům inteligence a moudrost. Pomůže vám i změna zaměstnání, bydliště nebo partnera. Zbavit se starých závazků je to, co vás udělá šťastnými.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci mají štěstí na dohled. Stačí jen dojít k cíli. Na to, zda na něj dosáhnete, poukáže vaše odvaha, snaha a vytrvalost. Také budete v příštích dnech pozváni na důležitou událost, kde byste mohli natrefit na štěstí a třeba i lásku.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tento měsíc pro vás příliš šťastný nebude. Přinese vám totiž překážky a budou padat i oběti. Pokud však nejste příliš nároční a nemáte velká očekávání, možná přijde i láska.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Pokud jste utrpěli nějakou ztrátu, bude vás to ještě nějakou dobu bolet. O štěstí se tedy příliš mluvit nedá. I vaše budoucnost zdá se být černá. Na nějaký ten trošek štěstí si budete muset počkat.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Bohužel se o vás provalí, že jste sobečtí a nečestní, proto od vás dá spousta lidí ruce pryč. Pokud chcete být zase šťastní, přemýšlejte nad svým životem a začněte se chovat tak, abyste měli kamarády.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Tento měsíc si dávejte pozor především na majetek. Mohli byste být nemile překvapeni. Nejen, že by vás mohla potkat loupež, ale také byste mohli něco cenného ztratit nebo někde zapomenout.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Štěstí vám bude přát. Zvýšíte si prestiž, oblíbenost a potkáte nové zajímavé lidi, kteří vás posunou dál. Pouze si dořešte problémy s láskou, jsou totiž to jediné, co vás v poslední době trápí.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Listopad vám přinese slávu, štěstí a rozmach. Bude se vám dařit hlavně po finanční stránce. Listopad by pro vás měl být naprostou jistotou, kdy si můžete vyhodit z kopýtka.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Nespoléhejte se na štěstí. Projde kolem vás obloukem a bude si chtít na chvíli vydechnout. Vše si budete muset zasloužit. V listopadu tedy buďte pracovití, aktivní a pilní, ať vám to později přinese kýžené ovoce.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pokud jste chtěli vyřešit nějaké hádky či rozpory, je ten nejvyšší čas. Štěstěna bude stát při vás a vy byste tak mohli docílit něčeho, co o co se snaží celé generace vaší rodiny. Možná se právě díky vám všichni usmíří!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Celý listopad vás budou provázet šťastné náhody. Ať už se jedná o zaměstnání, lásku i peníze. Tenhle měsíc budete prostě dítětem štěstěny. Udělejte rozhodnutí, které jste dlouho odkládali.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Zamyslete se nad svým povýšeným chováním, mohlo by se vám vymstít. Nepřeje přátelství, lásce ani vztahům na pracovišti. Pokud chcete být šťastní, budete si muset máknout.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články