Horoskop: Tato tři znamení si ráda pospí a z postele abyste je tahali traktorem

Horoskop: Tato tři znamení si ráda pospí a z postele abyste je tahali traktorem
Zdroj: Freepik

Nechce se vám vytáhnout nos z postele a nejraději byste celé dopoledne prospali? Možná patříte podle horoskopu mezi tři znamení zvěrokruhu, která abyste z pelechu tahali párem volů.

Jana Matušková
Jana Matušková 08. 06. 2023 05:10

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Býk si váží kvalitního spánku a rádi si dopřávají dlouhé hodiny nepřetržitého odpočinku. Milují útulné a pohodlné prostředí, měkké lůžkoviny, příjemné polštáře a uklidňující vůně v ložnici.

V posteli dokážou proležet celé dopoledne, ven abyste je tahali párem býků, tedy spíše volů. Mnozí Býci mají dokonce pověst povalečů, ale jejich partneři si na druhou stranu nemohou stěžovat - kromě spánku dokáže Býk v posteli předvádět i velké výkony.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Zrozenci ve znamení Raka v ložnici hledají hlavně pocit bezpečí a útočiště. Prioritou je pro ně uklidňující prostředí s tlumeným světlem, jemnými barvami a měkkými texturami, pak se fantasticky vyspí a z postele abyste je tahali traktorem. Jedinci Raka si také rádi dopřejí denní šlofík jako způsob, jak načerpat energii a najít rovnováhu, protože jsou velmi emocionálně založení a leccos je zraní a unaví.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jedinci ve znamení Ryb spánek milují, často mají živé a nápadité sny. Spánek vnímají jako únik od těžkostí dne, jako příležitost ponořit se do svého bohatého vnitřního světa. Zrozenci v Rybách bývají velmi citliví na prostředí, ve kterém spí, probudíte je lusknutím prstu. Často zato mívají tendenci spát déle, protože potřebují čas navíc, aby mohli zpracovat své intenzivní emoce a najít v životě opět rovnováhu.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články