Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která dokáží z domova vykouzlit skutečný ráj na zemi

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která dokáží z domova vykouzlit skutečný ráj na zemi
Zdroj: Pixabay

Můj domov, můj hrad! V horoskopu můžete najít tři znamení zvěrokruhu, která jsou skutečnými přeborníky ve vytváření skutečně úžasného bydlení. Posuďte sami!

Jana Matušková
Jana Matušková 29. 03. 2023 05:33

Podle velkého horoskopu bydlení existují tři znamení zvěrokruhu, která mají velmi silný vztah k domovu. Z bytu či rodinného domu proto dokáží vykouzlit skutečný ráj na zemi. Která to jsou?

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býk dává přednost vlastnímu domu či bytu před pronájmem. Jelikož je dobrý hospodář, mívá dostatek prostředků na to, aby si vlastní hnízdečko obstaral. Z jeho příbytku musí sálat teplo a útulnost - a vždy tomu tak je! Ve vybavení Býk bývá spíše konzervativní, takže si pořizuje nábytek z masivu, který přežije ještě několik dalších generací.

Velice důležitá je pro něj kuchyň, která tvoří srdce domova. Na kuchyňské lince proto nešetří a snaží se, aby byla co nejvíce nadčasová. Z barev Býci preferují žlutou, která dokáže rozzářit stěny, a pudrovou, která se hodí ke všemu. Ložnice musí být plná měkkých textilií v bílé či růžové barvě.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Račí doupátko je útulné a něžné. Rak je rodinný typ, takže v jeho příbytku nesmí chybět zarámované fotografie nejbližších a vlastních předků z několika generací. V ložnici nad postelí zase můžete najít obraz strážného anděla s rozpjatými křídly. Raci jsou také milovníky pečlivě zrenovovaných starých věcí, takže očekávejte stolek udělaný z historického šicího stroje či kredenc po prababičce natřenou bílou barvou a plnou růžového porcelánu.

V oknech Raků nesmí chybět nadýchané záclonky a závěsy s jemným motivem. Jelikož Raci patří mezi vodní znamení, neobejdou se ve své domácnosti bez akvária s rybičkami. Z barev očekávejte bílou, světle modrou, mentolovou či starorůžovou.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

V domově Ryb panuje harmonie a klid. Ryby inklinují k světlým odstínům modré, šedé a růžové, které kombinují s výrazným doplňkem v černé. Neočekávejte u nich žádné umělé materiály, ale připravte se na ty přírodní a často i recyklované. Není jim cizí dřevo, cihlová zeď či ručně vyráběný papír.

Ryby milují hebké textilie, kdy je neodradí ani náročná údržba. Jako potisk se dá očekávat esoterický symbol. K doplňkům mají Ryby vždy vztah, ať už jde o kamínky od moře či knížky z antikvariátu. Jejich byteček je vždy plný květin, které čistí vzduch a zároveň jsou skvělou dekorací. Ryby patří ke znamením, které zvládne péči o jakoukoliv rostlinu.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články