Magický letní slunovrat: Přináší naději pro ty, kteří už dávno přestali věřit

Magický letní slunovrat: Přináší naději pro ty, kteří už dávno přestali věřit
Zdroj: Freepik

Co s sebou přinese letní slunovrat a začátek astronomického léta? Kromě naděje pro ty, kteří to už dávno chtěli vzdát, upozorňuje na důležitost komunikace. Paradoxně právě té hvězdy vůbec nepřejí.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 18. 06. 2022 06:00

V létě je to vždycky všechno tak trochu jinak. Lidé si užívají více zábavy, méně myslí na povinnosti a nejsou tolik ukotvení v každodenních starostech. I přesto že dospělí už dávno nemají dva měsíce prázdnin. Jako by v létě bylo vše dovoleno, jako by nás život vítal a vitální příroda nám říkala: „Žijte naplno!"

Začíná astronomické léto! Čas naděje a zábavy

Letního slunovratu se dočkáme v úterý 21. června, čímž začne astronomické léto. A to přesně v 11 hodin a 14 minut. Je to perfektní čas na první letní oběd! A nejen ten. Velmi brzy začne proudit energie změny a přání, která umožní otevřít jakékoliv téma. Přichází naděje pro ty, kteří už dávno nevěří, že by je čekalo nějaké dobro.

Bezstarostné léto bude vyvažovat touha po úspěchu a vlastních projektech. Nebude to tak u každého, ale někteří skutečně založí vlastní firmu nebo vypustí první vlaštovku projektu, o kterém dlouho uvažovali. Půjde především o peníze. Podzim bude strašákem v oblasti financí, většina lidí si bude chtít upevnit své příjmy ještě za horkých dní.

Bude třeba komunikace, hvězdy jí ale nepřejí

Slunovrat přichází společně se znamením Raka, který představuje tradiční hodnoty a lpí na rodině. I proto se budou řešit partnerské a rodinné vztahy, svatby i další potomci. Někteří získají odvahu, jiní naopak dostanou strach. To bude třeba vykomunikovat. Ačkoliv právě komunikaci hvězdy příliš nepřejí a bude v tomto období velmi složitá.

To, na co jste tolik spoléhali, se bude ještě trochu měnit. Pečujte o své nápady a buďte k sobě laskaví, to jediné teď můžete pro sebe udělat. Vesmír během léta všem ukotví cestu. Díky tomu budete jasně vědět, kam směřujete. Není třeba se obávat, že by nad vámi andělé nedrželi ochrannou ruku.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články