Opalovací horoskop: Jste plážový typ nebo byste měli sedět pod slunečníkem?

Opalovací horoskop: Jste plážový typ nebo byste měli sedět pod slunečníkem?
Zdroj: Pixabay

Sluníčko svítí, teploty jsou vysoké a dlouhé dny svádí ke slunění a koupání. Nepodceňujte však sílu sluníčka, i když máte třeba základ či tmavší odstín pokožky. Někomu opalování prostě nesvědčí a nic se na tom nezmění.

Jana Jánská
Jana Jánská 09. 07. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani milují sluníčko, tudíž si opalování na pláži přímo užívají. Ráno zalehnou na lehátku, po hodince se otáčí, přes poledne dají šlofíka pod slunečníkem a pak zase pokračují. Z pláže odchází až večer mezi posledními.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci jsou na sluníčko choulostiví, moc se tedy neopalují a dobře dělají. Jejich pokožka na to není stavěná. Když už na sluníčko vylezou, okamžitě zčervenají.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci se musí mazat kvalitními krémy s vysokým faktorem a dosti často. Nemají totiž dostatečný pigment na to, aby se nespálili. Také by měli dodržovat pitný režim, pokožka jim dosti vysychá.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Raci jsou na pláži jako doma. Milují vodní sporty, proto jsou neustále na sluníčku. Mají přirozeně ošlehané tváře větrem a slunce. Jsou magnetem na letní lásku.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi si na opalování moc nepotrpí, jsou totiž snědí už od přírody a stačí jim na sluníčku pár chvil a už jsou opálení. Nějaké polehávání na pláži je pro ně tedy ztráta času.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny se sice opalují do červena a musí se tedy pečlivě mazat opalovacími krémy s vysokým faktorem, ale přesto sluníčko a povalování na pláži milují. Neodradí je ani vzhled rudého prasátka.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy se opalují při práci, ať už se jedná o práci na zahrádce nebo třeba zedničinu. Jsou to osoby, které většinou manuálně pracují a ležení na lehátku pro ně nepřipadá v úvahu.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři jsou strašní lenoši. Jakmile tedy vysvitne první sluníčko, lehnou si na zahradu, balkón nebo k vodě a rozjedou opalovací sezónu. Není nad to, když večer vidí o odstín tmavší kůži.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci se neumí válet, neopalují se tedy. Naopak si pečlivě chrání svou alabastrovou kůži a snaží se vypadat jako z porcelánu. Když už vyrazí v létě ven, vždy mají kšiltovku nebo klobouk.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou jasnými plážáky. Dovolená je pro ně jedině moře a pláž. Ráno si dají moře a opalovačku, odpoledne bazén a navečer zase opalovačku. Za týdenní pobyt absolvují přesně jeden výlet.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři milují sluníčko, ale především to horské. Volí tedy raději zimní dovolenou spojenou s opalováním při svařáku na alpských svazích. Na moře je moc neužije.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si na opalování moc nepotrpí, když už vylezou na sluníčko, většinou se spálí. Následně ale zhnědnou, tak to moc neprožívají. Někdy se namažou, jindy zapomenou.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články