Slunce vstoupilo do znamení Kozoroha: Bouřlivé období končí, na co si ale dát pozor?

Slunce vstoupilo do znamení Kozoroha: Bouřlivé období končí, na co si ale dát pozor?
Zdroj: Pixabay

Ve středu 22. 12. 2021 vstoupilo Slunce do znamení Kozoroha. Tento přechod byl ovlivněn i předchozím dnem, který nabídl naprosto unikátní kombinaci událostí. Podívejte se, co vše si pro vás hvězdy na následující období přichystaly a co vás nemine.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 23. 12. 2021 07:00

Ohnivé znamení Střelce zvolna ustoupilo a nastává klidnější čas. Kozorozi jsou trpěliví a práce je pro ně zábavou, ačkoliv mohou být mnohdy ve vztazích až nepřirozeně dominantní.

Magické datum ovlivnilo nástup nového období

V úterý 21. 12. 2021 byl naprosto unikátní den, který nástup Kozoroha významně ovlivnil. Nejenže jsme se dočkali zimního slunovratu a konce období Střelce, zároveň nám tento den nabídl naprosto unikátní kombinaci čísel. V roce 2012 byl dvacátý první prosinec dokonce označen za pravděpodobný konec světa.

Opakovaná kombinace jedniček a dvojek v datu je podle andělských čísel předzvěstí změn a vítězství. Přináší vám informaci, že někde na vás čeká nová příležitost, které byste se neměli obávat. Nabádá vás, abyste vystoupili ze své komfortní zóny a učinili kroky na cestě k úspěchu. Důraz budete klást na nezávislost, svobodu a budování nových vztahů.

Bojovat budeme se žárlivostí i emocemi

Kozoroh je tradičně velmi žárlivý, a tak i ostatní znamení zvěrokruhu mohou začít pochybovat i v těch oblastech, ve kterých si do teď byla naprosto jistá. Někteří lidé se mohou začít dokonce chovat chladně a nepřístupně, což vzájemnou důvěru a blízkost partnerských vztahů rozhodně neposílí.

V pracovní oblasti se naopak projeví ambice a cílevědomost, které by mohly pro mnohé znamenat na začátku roku povýšení a uznání ze strany nadřízených. Je zde obrovská síla a touha postavit se za své názory a nenechat se ovlivnit druhými. To přispěje k ukončení těch vztahů, které už nemají naději na pokračování.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články