Začíná období Střelce: Přeje úspěšným volbám, na povrch ale také vyplují staré křivdy

Začíná období Střelce: Přeje úspěšným volbám, na povrch ale také vyplují staré křivdy
Zdroj: Pixabay

V úterý 23. listopadu 2021 začíná období Střelce. Znamení mnoha tváří, u kterého velmi záleží na ascendentu, způsobí tento rok v našich životech doslova poprask. Co hvězdy na toto období předpovídají?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 23. 11. 2021 07:00

Střelci jsou ve zvěrokruhu považováni za vizionáře, kteří se umějí poprat s jakýmkoliv problémem. Bývají odvážní, inteligentní a ve škole premianty. Velmi však záleží na tom, v jakém ascendentu se narodí. Ti, kterým byl dán do vínku ascendent Vodnáře, jsou pravým opakem uvedeného. Nevěří svým schopnostem, často žijí s tím, že si v životě nic dobrého nezaslouží, a snaží se zapadnout do nudného průměru.

Budete trávit čas jen s těmi, kteří jsou vám příjemní

Rok 2021 bude však v tomto období nápomocný Střelcovu plnému potenciálu. Připravte se na otevření bran štěstí, které vám umožní dojít k mnoha prospěšným rozhodnutím. Pokud jste se celou dobu snažili o změnu svého života, tak přichází právě teď.

S obdobím Střelce přijde velké nadšení, odvaha a posílení intuice jednotlivce. Už nebudete mít pochopení pro nespravedlnost a faleš. Arogance vás bude rozčilovat a trávit čas budete jen s těmi, kteří jsou vám příjemní. K tomu samozřejmě dopomůže i vánoční období a nálada, která je letos pod vlivem celkové situace o něco stísněnější.

V závěru roku hrozí domácí dusno

Mezi negativní vlastnosti Střelce se často řadí jistá míra snobství, strachu z vlastního selhání i lehkomyslnost. Rychle se začínají nudit a neumějí fungovat ve stereotypu. Proto i letošní konec roku může být pro mnohé o něco náročnější. Budou krystalizovat vztahy a na povrch vyjdou staré křivdy.

Dokonce by se někteří mohli ještě během Vánoc dopouštět nevěr a lží. Na vině bude zejména dusno v domácím prostředí, které bude podpořeno nadcházejícím novoluním. Vyvarujte se veškerých hádek a užijte si poklidný konec roku, který si všichni zasloužíme.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články