Úplněk ve znamení Panny: Přinese lásku, touhu po odpuštění i šanci uzdravit se z dávných ran

Úplněk ve znamení Panny: Přinese lásku, touhu po odpuštění i šanci uzdravit se z dávných ran
Zdroj: Pixabay

Páteční úplněk ve znamení Panny přinese silnou pozitivní energii, která nám toho může mnoho nabídnout. Podívejte se, jak ji co nejlépe využít ve svůj prospěch. Co nás tento den čeká a jak se březnovému úplňku říkalo v dřívějších dobách?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 17. 03. 2022 06:00

Kdysi se tomuto úplňku říkalo červí, a to kvůli žížalám, které začínaly touto dobou kypřit jarní půdu. Jinak tomu není ani dnes, na zákony přírody však často bohužel zapomínáme. Odpojujeme se sami od sebe a pak se divíme, že život nejde podle našich představ. Toto období je tradičně mystickým časem, který mnoho vypovídá o naší minulosti a spojuje nás s blízkou budoucností. Ani tento úplněk ve znamení dominantní a cílevědomé Panny nebude jiný. Nastane v pátek 18. března 2022 hned zrána v 8:17. Nejvíce ovlivní střeva, trávící ústrojí a slinivku. Na pozoru by se tak měli mít zejména diabetici. Co dalšího nás čeká v tento významný březnový den?

Úplněk ve znamení Panny přináší uzdravení starých ran

Blíží se jaro, cítíte to? Březnový úplněk nastává velmi blízko jarní rovnodennosti, která nás čeká v pondělí 21. března. Někteří možná zahájí jarní detox, význam jara však tkví v něčem úplně jiném. Tento úplněk nám dává šanci uzdravit se z ran, které nám uštědřila minulost, a posunout se zase o krok dál. Přináší touhu odpustit a vyřknout, co dávno skrýváme v sobě. Věnujte pozornost svým snům. Během tohoto úplňku budou skutečně důležité. Dovolte si cítit lásku, zasloužíte si ji.

O tom také úplněk bude. O odpuštění, ranách i lásce. O tom, abyste si konečně dovolili cítit to, co už dlouho ne. O tom, abyste uvěřili, že si zasloužíte to nejlepší, co vám život může nabídnout. Díváte se kolem sebe a vidíte, kolik lidského neštěstí a utrpení je kolem vás. Říkáte si Proč zrovna já? Proč já bych měl mít takové štěstí? Protože štěstí je volba. Štěstí je cesta. I v tom nejhorším dni vašeho života se dá najít mnoho dobrého. Koukejte se na věci z více úhlů.

Dovolte si dýchat a dát věcem volnost

Jednou se totiž možná zastavíte a uvědomíte si, že každá špatná věc ve vašem životě vás posunula někam, kde jste se měli ocitnout. Každý krok vašeho života je důležitý, nic neurychlíte. Vše má svůj čas a svůj přirozený řád. Když na věci tlačíte, vymknou se kontrole. Dovolte si dýchat, dát věcem volnost. Sepište si svá přání a denně si je připomínejte. Jedině tak získáte něco, co jste ještě neměli. Pokud si u sebe urputně držíte to, co už vám dlouho nepatří, doplatíte na to. Pokud se snažíte obejít zákony Vesmíru, doplatíte na to také. Vidíte tu souvislost?

Věřte vyšší síle. Každý má v osudu předurčených hned několik možných cest, záleží, kterou si zvolíte. Vaše kroky vás vedou, následujte svůj instinkt. Tento úplněk bude hlavně o nalezení důvěry v sebe sama. Tradičně se během této fáze Měsíce nedoporučují žádné lékařské zákroky. Vhod přijdou naopak mystické rituály, kterými očistíte svou duši a otevřete se Vesmíru. Uvědomte si, že Měsíc hýbe vodou na celé planetě. Ještě stále věříte, že na vás nemá vliv?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články