Vítek (30): Můj úd je pro mě středobodem vesmíru. Teď jsem ale kvůli němu zažil trapas století

Vítek (30): Můj úd je pro mě středobodem vesmíru. Teď jsem ale kvůli němu zažil trapas století
Zdroj: Freepik

Každý má na sobě rád něco jiného. Třeba Vítek je posedlý svým penisem. Dopřává mu pravidelnou péči, dokonce mu dal i jméno. Ženy se u něj střídají jako na běžícím pásu. Nedávno se ale zakoukal do Simony. Chtěl jí ukázat, co v něm je. Jenže to tak úplně nevyšlo.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 12. 01. 2022 13:00

Jsem chlap se vším všudy. Mám rád ženy, mám rád sebe. Mám rád svůj penis a nestydím se za to. Myslím si, že ke mně byla příroda štědrá a obdarovala mě poměrně velkým pohlavním údem. Jsem na něj proto patřičně hrdý a rád mu věnuji pozornost a péči, což některé ženy nedávají.

Máme se Zorrem takovou hru

Už v pubertě jsem pochopil, že budu, co se týče velikosti penisu, z těch šťastnějších. Můj parťák má v klidovém stavu téměř 10 cm. Když mám erekci, dosahuje velikosti až 16 cm. Což je prostě bomba. S tím se dá udělat dost parády. Sex mám rád a provozuji ho víc než často. Samozřejmě mám svoje limity. Někdy hlava chce, ale ten v rozkroku ne.

Už před lety jsem mu dal jméno. Vždycky jsem obdivoval filmovou postavu Zorra. Tudíž, když jsem přemýšlel nad tím, jak svůj penis pojmenovat, Zorro byla jasná volba. Každé ráno ho pozdravím a chvíli si s ním pohraji. Přesně tak, jak to má rád. Každý týden dopřeji jeho okolí lehkou depilaci, aby si ho nějaká křehká duše nespletla s křovákem.

Teď, jak nad tím přemýšlím, jsem asi trochu ujetý. Dokonce si kupuji trenky ve specializovaném obchodě. Chci pro něj prostě ten největší komfort a pohodlí. Za trenky jsem schopný utratit víc než za boty. Co ale dělám ze všeho nejraději, je hra na torpédo. Stoupnu si před zrcadlo, dám ruce v bok a Zorro už je v pozoru.

Simona neměla být jen sexuální kořistí

S rukama v bok začnu se Zorem kroužit a hýbat nahoru a dolů. Je to věc, která mi dodává pocit mužnosti, a navíc mě velmi baví. Dokáže mě to vzrušit natolik, že si ještě klidně zalezu do postele a uspokojím se. Dělám to, když zrovna nemám dámskou návštěvu. Ženy se u mě točí celkem často, takže toho prostoru moc nemám.

Před časem se mi ale stalo něco, co mě zaskočilo. Zakoukal jsem se do Simony, která pro mě najednou nebyla jen sexuální kořistí. Bylo v ní něco víc a já to chtěl poznat. Bohužel jsem musel odložit stranou svoje sexuální choutky a věnovat se jí jako bytosti. Byla to nutnost pro získání její náklonnosti.

Dlouhé dva měsíce, které mi přišly jako roky, jsem odolával jejímu kouzlu a chuti se s ní zuřivě pomilovat. Nakonec jsem se dočkal a pozvala mě k sobě. ,,Yes! Dneska si užiješ,“ promluvil jsem k rozkroku. Jako odpověď se dostavilo lehké vyboulení kalhot. Na svém výkonu jsem si chtěl dát nebývale záležet, protože Simona byla někdo.

Ztrapnil jsem se nahý u zrcadla

během orálního sexu mě trochu vykolejila. ,,Ty s ním snad chodíš ke kadeřníkovi, ne? Máš jeden chlup jako druhý,“ poznamenala a rozesmála se. To mi na mužnosti nepřidalo. Můj výkon byl o poznání horší, než jsem si to maloval. Nicméně nestěžovala si a já si dal za jedna mínus. Ráno jsem vstal dřív než Simča a hledal, kde má zrcadlo.

Potichu jsem se svlékl a začal svoji oblíbenou hru. Potřeboval jsem se rozparádit, abych mohl ukázat, že je ve mně víc, než jsem předchozí večer demonstroval. Stál jsem nahý před zrcadlem a kroužil s penisem jako šílený. Dostal jsem se do varu. Chtěl jsem se vydat do ložnice a pořádně si užít. Jenže za mnou stála Simona s rukou před pusou a smála se. ,,Co to má sakra bejt? Ty budeš dobrej magor,“ hihňala se a hodila po mně oblečení. Na druhé číslo nedošlo a ještě se ztrapnil, jako už dlouho ne.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články